Hei hei! Pentru că știu că vă place să vă simțiti frumoase, pentru că știu că acordați o atenție deosebită îngrijirii voastre, m-am gândit ca astăzi să vă propun un nou magazin online de unde vă puteți cumpăra produse cosmetice profesionale. Dintre toate magazinele specializate pe acest domeniu, m-am oprit asupra acestuia, si anume magazinul online de cosmetice profesionale Amalia deoarece este un magazin diversificat. Poate voi vă doriți produse de machiaj, dar alte persoane sunt în căutarea produselor pentru unghii, în căutarea aparaturii necesare pentru dotarea saloanelor, produse pentru epilat și nu numai.  

              Dacă sunteți în căutarea unor mai multe produse din sfera cosmeticii, atunci magazinul online Amalia poate fi soluția. Produsele sunt accesibile ca preț, de fapt pot spune că raportul calitate/preț este avantajos. Produsele cosmetice profesionale disponibile aici sunt foarte variate, iar majoritatea sunt cunoscute în mediul online. Iată aici o trusă de machiaj drăguță, care poate fi folosită pentru uz propriu sau profesional, mai ales de acelea dintre voi care sunt la început de drum și încă experimentează arta machiajului. Cu o trusă asemănătoare mi-am descoperit și șlefuit pasiunea, deci de ce nu?

              Și totuși, de ce să cumpărați de pe acest magazin online Amalia? În primul rând, la o comandă de peste 200 lei, livrarea este gratuită și se realizează prin serviciile de curierat rapid. Cât despre plata comenzii, puteți opta ori pentru plata ramburs, ori prin plata online. Mai mult decât atât, frecvent sunt reduceri și promoții și ar fi păcat să nu profitați de ele. 

              În continuare, vreau să vă arăt câteva dintre produsele disponibile aici, pe site. După cum am spus și mai devreme, aici găsiți nu doar produse profesionale de machiaj, ci și produse pentru unghii, produse cosmetice, aparatură pentru salon, accesorii, kituri pentru epilat cu ceara. Ce vă atrage dintre acestea?
Ce spuneți, ați comanda de pe acest site? Sau dacă ați comandat deja, ce experiență ați avut cu aceștia?


            Hei hei! Stiu ca multi dintre voi (studentii) tocmai ce ati scapat de examene, sunteti in vacanta si doriti sa va revigorati dupa aceasta perioada aglomerata ce tocmai s-a sfarsit. Va propun sa profitati de acest timp liber si sa faceti o excursie rapida. Unde? La Sebes! Aici puteti vizita o serie de obiective turistice, este o zona frumoasa si de ce nu? Cu atat mai mult va recomand zona, daca nu ati fost aici! 

            Ca obiective turistice importante, putem mentiona Turnul Cizmarilor, ridicat la finele secolului al XV-lea, Turnul Semicircular, Turnul Octogonal, Casa Zapolya, Casa Binder, Halele Breslelor, Biserica Romano-Catolica Sf. Bartolomeu, Capela Sf. Iacob, Biserica Evanghelica din Sebes, Rapa Rosie, Cetatea Orasului Sebes. 

            Am lasat la urma Turnul Studentului, care mai este numit si Turnul Croitorilor. Acesta are o istorie interesanta, iar numele vine de la un eveniment petrecut la Sebes in secolul al XV-lea, si anume un atac turcesc. Întreg sudul Transilvaniei, din Tara Hategului si pâna în Tara Bârsei, este devastat. Sebesul este pradat, incendiat, distrus de sultanul Murad al II-lea, iar multi locuitori ai urbei sunt ucisi si dusi în robie. Din grupul de localnici care au rezistat pâna la sfârsitul bataliei, facea parte si un elev, cunoscut sub denumirea de studentul din Romos. O scrisoare din San Michele, datata 12 decembrie 1458, aminteste de aceste evenimentele din viata tânarului „Captivus Septemcastrensis”, dus în robie de catre turci, unde este tinut prizioner 20 de ani, vândut si închis de mai multe ori, pâna când a fost eliberat de ultimul sau stapân. Studentul isi povesteste viata in „Tratat despre datinile, moravurile, conditiile de viata si rautatea turcilor”, carte aparuta în prima editie la Roma în anul 1475. Lucrarea respectiva a fost considerata în trecut de unii autori ca fiind primul incunabul românesc si va ajunge sa fie tiparita, pâna în 1560, în 25 de editii, devenind o curiozitate bibliofila a acestui incontestabil umanist din secolul al XV-lea.

            Puteti afla mai multe informatii despre obiectivele turistice aici: http://www.hotelturn.ro/obiective-turistice/ .
            
            Am tot vorbit despre atractii, dar despre cazare? Eu va recomand Hotelul Turn, situat in inima „Burgului Sasesc”. Hotelul beneficiaza de o amplasare privilegiata, iar accesul la cele mai importante atractii turistice este foarte usor de aici. Important de precizat este ca nu se accepta animalele de companie. Eu am beneficiat de cazare aici, am avut parte de servicii de calitate si va recomand cu drag sa apelati la acestia! Preturile sunt avantajoase, iar hotelul dispune de camere Single, Duble sau Triple. In pretul camerei este inclus micul dejun. 
    Nu in ultimul rand, inainte de a pleca la drum, nu uitati sa va informati aici http://sebes.alba24.ro/.