Esti PRO sau CONTRA chirurgiei plastice estetice?

0 Comments
            Hei hei! Stim cu totii faptul ca aspectul fizic poate influenta uneori, stim si faptul ca noua ne place sa aratam bine si facem tot ceea ce ne este in putinta pentru ca imaginea noastra sa fie impecabila. Fie ca mergi la salon si in mall-uri, fie ca apelezi la metode chirurgicale, este ceva normal faptul ca te preocupa propria imagine si nimeni nu ar trebui sa te judece pentru alegerile facute! Dar tu, draga mea, esti PRO sau CONTRA chirurgiei plastice estetice? Ai apela la servicii de acest gen? Intreb acest lucru deoarece in ultimul timp au aparut o serie de clinici profesionale, specializate in acest lucru. Am observat, de asemenea, ca multe persoane apeleaza la injectii cu acid hialuronic pentru buze. Am o cunostinta care a apelat la acest tip de interventie si pot spune ca rezultatul arata neasteptat de bine, de natural! 

            http://www.clinicazetta.ro/ ofera, printre alte operatiuni chirurgicale, si posibilitatea de a-ti face injectii cu acid hialuronic. In cazul maririi buzelor prin injectiile cu acid hialuronic, trebuie sa stiti faptul ca acest acid actioneaza ca o perna gonflabila pentru a creste suportul structurilor faciale si al tesuturilor care si-au pierdut din elasticitate pe masura trecerii timpului si, implicit, a imbatranirii. Acidul hialuronic nu prezinta factor de risc, deoarece este compatibil cu tesutul uman. In cazul in care nu stiati, acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in corpul uman, deci nu este derivat din resurse animale. Cum actioneaza aceasta substanta? In cazul oamenilor, acidul hialuronic functioneaza ca o retea care transfera nutrienti esentiali din sistemul circulator in celulele epidermei. 

            Care ar fi avantajele apelarii la serviciile oferite de Clinica Zetta? De ce ar trebui sa luati in considerare aceasta clinica in momentul in care va decideti? Ei bine, ar trebui sa faceti asta pentru faptul ca aceasta clinica lucreaza cu profesionisti, cu o echipa calificata. Clinica este dotata cu echipamente de ultima generatie, menite sa faciliteze procesele, sa va ofere un serviciu de calitate si confortul necesar.


Ati recomanda clinica unei persoane care va cere sfatul in acest sens? 
Dar voi, ati apela la serviciile acesteia?You may also like