Ai folosit cosmetice Sylveco si VisPlantis?

0 Comments
            Hei hei! Mă bucur să fiu iarăși alături de voi! Anul acesta voi reveni cu forțe proaspete pe blog! Mi-a fost dor de blog, de voi, de tot. Astăzi vreau sa vă vorbesc despre două brand-uri de produse de îngrijire, ale căror formule sunt pe bază de ingrediente naturale. Este vorba despre Sylveco și VisPlantis, două branduri poloneze care oferă produse de îngrijire a corpului, a părului, dar și pentru cei mici ( în cazul Sylveco ). 

            Produsele Sylveco sunt create din ingrediente naturale, fără a fi procesate chimic. Produsele sunt destinate, în primul rând, pentru aceia care se confruntă atât cu probleme ale tenului, cât și cu aceia care au tenul sensibil. Produsele Sylveco promit revigorarea aspectului tenului și redarea aspectului tânar, proaspăt. Principalul ingredient folosit este extractul de mesteacăn. Cu ce se diferențiază produsele Sylveco de celelalte dermatocosmetice? 

* nu conțin coloranți artificiali sau parfum
* nu conțin conservanți (parabeni)
* sunt eficiente și hipoalergenice

            În România, aceste produse pot fi cumpărate de pe site-ul Aoro. Din catalogul lor, puteți găsi geluri de curățare. uleiuri de corp pentru copii, șampoane, măști, balsamuri și nu numai! Cu alte cuvinte, există o mare varietate de produse, menite să servească necesitățile voastre. Să mai adaug că prețurile sunt super accesibile? Dacă nu mă credeți, am dovada mai jos!


            Vis Plantis, așa cum probabil v-ați dat seaman, comercializează tot produse naturiste. La fel ca și brandul prezentat anterior, aceste produse sunt produse în Polonia. Aici puteți găsi produse anti-îmbătrânire, produse pentru hidratare, pentru îngrijirea pielii. Acestea sunt produse pe bază de extract de melci, venin de șarpe, vitamina A, ulei de in, extract de bumbac, uree, glicerină, merișoare, adenozină, aloe, ulei de trandafir, de macadamia, de măsline și multe altele. 

            Și în acest caz, avantajul este acela că produsele există și în România prin intermediul Aoro, iar prețurile sunt extrem de accesibile. Acestea au un ambalaj foarte elegant, atractiv. Câteva produse care mi-au atras atenția sunt: 
            Ei bine, ce părere aveți? Personal, produsele mi se par foarte promițătoare și chiar aș dori să le încerc! Unele produse au extracte naturale mai exotice, iar altele au extracte din plante cu care deja suntem obișnuite. Având în vedere prețul mic, produsele se pot dovedi o adevărată afacere! Sper doar ca acestea să fie compatibile cu tipul meu de ten.

Voi le-ați încercat deja? Ce părere aveți despre produsele acestor brand-uri?You may also like