Hei hei! Pentru că se află printre voi și șoferițe - sau chiar șoferi, cine știe, m-am gândit să vă vorbesc astăzi despre mașini. Sinceră să fiu, când eram foooarte mică știam toate siglele mașinilor și le identificam cu ușurință, iar de prin școala generală am început să aflu mult mai multe despre mașini, mai ales din punct de vedere mecanic, pentru că tatăl meu mereu mă ruga să căutăm pe diverse site-uri mașini, iar cum eu sunt o fire curioasă, mereu întrebam despre tot ce mi se părea mie că ar putea fi interesant și mi-ar folosi cumva pe viitor. 

               Motorvip este un magazin online care oferă clienților săi cea mai mare gamp de accesorii auto, piese auto și piese tuning. În plus, aceștia oferă pentru cei pasionați accesorii, echipamente și piese de ATV-uri și motociclete la prețuri de importator. Ei garantează seriozitatea - apreciază clienții online, își fac treaba cu pasiune și dăruire și se asigură că primiți marfa potrivită, iar în acest mod nevoile dvs sunt satisfăcute garantat! Acest magazin online, deși este coordonat de o echipă tânără, dar care are un potențial de muncă uriaș, deține cea mai mare gamă de produse din domeniul auto din România, iar munca lor este continuă. De aceea, magazinul lor are o dezvoltare rapidă și fructuoasă. 

                  Pe acest site veți găsi piese speciale pentru o mulțime de mărci de mașini, dar și de la mai mulți producători. Dintre mărcile de mașini amintim Audi, BMW, Ford, Fiat, Toyota, Volvo, Subaru, Land Rover, Kia, Skoda, Honda și altele cunoscute. Așa că, dragi șoferi, aveți de unde alege! 

                   De puțin timp sunt în căutarea unor piese pentru mașina familiei. În primul rând, aș vrea acest senzor/ajutor parcare pe care l-am găsit aici, pe Motorvip. Având în vedere că sunt o proaspătă șoferiță, sunt sigură că acest lucru m-ar ajuta enorm până mă învăț mai bine cu mașina personală. Senzorul este cu ultrasunete.


În al doilea rând, recent s-a stricat dispozitivul pentru acționarea geamului electric din dreapta și vreau să îl înlocuiesc. Modelul dorit de mine este fără motor electric și are funcție comfort.  Prețul este acum redus de la 326,13 lei la 276,38 lei. Ați cumpărat până acum de aici?
      Hei hei! Târgurile cu vânzări auto au început să ia amploare și la noi. Cu tatăl meu mai discutam despre acest subiect odinioară, pentru că el însuși și-a luat actuala mașină de la un astfel de târg, dar nu de la noi din țară. Țin minte că pe atunci nu prea erau multe populare, sau cel puțin nu știam noi despre ele, însă acum sunt bucuroasă că am găsit unul aproape de orașul nostru - este vorba de târgul Vitan. Târgul Vitan este cel mai mare din Europa. Săptămânal se organizează cel mai mare târg cu vânzăre de mașini noi și second-hand. Trebuie să mai știți că aici mai puteți găsi piese, vulcanizări și service-uri de roți, terase, restaurante, centre de foliere auto, centre pentru încheierea actelor auto/asigurări/RCA, centre de diagnoză auto computerizată, spălătorie auto performantă, căsuțe cu produse tradiționale care au proveniența la noi în țară. În plus, în weekend prețurile sunt negociabile la târg, deci e o variantă bună de petrecut weekend-ul pentru pasionați. Și nu doar atât, pe lângă târgul auto, aici mai este și mall auto, și talcioc.

      Personal, eu sunt de acord cu aceste târguri. De ce? Mi se pare mult mai convenabil să luăm o mașină second hand, la un preț foarte bun, iar de cele mai multe ori mașinile sunt în stare foarte bună. Trebuie doar să știi să cauți. Nu știu ce părere aveți voi, însă eu prefer oricând să merg aici să îmi iau o mașină. Plus de asta, acum chiar am nevoie, pentru că tocmai ce mi-am luat permisul. Cu siguranță voi avea în vedere acest târg. Probabil afirm asta și pentru că familia mea mai are o astfel de experiență și suntem toți mulțumiți de mașina tatălui meu.


      Am navigat pe acest site și am găsit mai multe modele de mașini care m-ar interesa și sunt în stare foarte bună, la un preț avantajos, cu toate că sunt second hand. Mai jos puteți vedea ce anunțuri mi se par atractive. Cu siguranta veti gasi si voi pe acest site de anunturi auto Vitan Auto masina potrivita! Sau dacă aveți o mașină de vânzare, aici e locul unde puteți posta un anunț detaliat care va putea fi vizualizat de o mulțime de persoane interesate de achiziționare! Super, nu?
V-ați luat mașină de la astfel de târguri?