Hei hei! Sper că ați avut parte de o perioadă minunată! Vremea frumoasă a fost de partea noastră, din fericire, așa că sunt sigură că și acest factor v-a influențat starea de spirit. În cazul meu, chiar s-a văzut efectul temperaturii ridicate asupra mea, căci eu sunt mai activă atunci când soarele își face simțită prezența. Însă, în prag de 1 Mai, vremea s-a schimbat brusc, plouă mereu și tare mi-e că vacanța mea la mare va fi influențată de acest aspect.

             Astăzi vreau să vă vorbesc despre un produs pe care l-am folosit cu drag în ultima perioadă de timp, și anume o paletă de farduri profesionale de la Makeup Revolution. Este pentru prima dată când am folosit produse de la acest brand, nu știam prea multe când am intrat în posesia acestei palete de farduri, însă mă bucur că am avut ocazia să o testez. Înainte de a vă spune efectiv despre paletă ( cum sunt fardurile, cât rezistă, cum se aplică ), vreau să vă spun câteva detalii despre această marcă.

             Makeup Revolution oferă consumatorilor produse profesionale, netestate pe animale și accesibile la preț. Este nou apărută pe piață, produsele fiind disponibile din martie 2014. Makeup Revolution s-a lansat in Londra și își propune să ofere clienților performanță și calitate revoluționară. Prețurile încep de la o liră. De asemenea, în cazul produselor pentru ten, aceștia au o gamă variată de nuanțe, acoperindu-le pe toate! 

             Mai departe, mă voi concentra pe produsul prezentat astăzi, și anume paleta farduri de ochi Makeup Revolution Nudes And Smoked Collection, o paletă cu 100 nuanțe, disponibilă și în România prin intermediul magazinului Aoro!„All the colours you could ever want to create your perfect nude or smoked eye look! This truly is a collection of 100 of your favourite high payoff matte and shimmer shades.”


Paleta aceasta conține o sută de nuanțe frumoase, în diferite texturi. Paleta conține  nuanțe mate, sidefate, metalice și perlate. Majoritatea nuanțelor sunt naturale, neutre, însă sunt și câteva viu colorate. Nuanțele sunt foarte versatile și potrivite pentru mai multe tipuri de machiaj, pentru diferite ocazii. Numele paletei ne sugerează faptul că nuanțele sunt potrivite pentru un machiaj smokey, însă nu vă puteți limita doar la atât; nuanțele nu vă permit să faceți asta!

Nuanțele sunt destul de pigmentate, însă gradul acestora de pigmentație diferă și de textura acestora. Nuanțele mate sunt cele mai intense, însă nici celelalte nu sunt mai prejos.


Rezistența acestor farduri este ridicată, însă este recomandată folosirea unui primer înainte pentru a fi siguri. Eu am pleoapele normale, iar pe mine au rezistat și fără primer. Totuși, nu pot garanta acest lucru și în cazul persoanelor cu pleoapele uleioase. 

Fardurile se aplică ușor și se blenduiesc ușor, mai ales dacă ne referim la tehnicile obișnuite de machiaj. Dacă folosiți tehnica creionului, se lucrează mai greu cu acestea, dar nu e imposibil. 

Marele avantaj al paletei e, pe lânga calitatea fardurilor, prețul foarte avantajos. O astfel de paletă costă 90 lei.

Am folosit paleta aici :
Ingrediente :
Valabilitate : 12 luni de la deschidere
Preț : 90 lei
Disponibilă în România prin intermediul Aoro.

Vă tentează aceasta paletă?
Pe mine mă tentează și alte produse Makeup Revolution, cum ar fi acest blush.
Nu vi se pare că e un dupe al Sweethearts Perfect Flush Blush Too Faced?
             Hei hei! În prezent, tehnologia ne ajută enorm în procesul de a găsi un loc de muncă potrivit. O mulțime de platforme online, precum APTJob te ajută să găsești jobul ideal, de fapt joburi București și nu numai! Aici puteți găsi joburi full time, part time dar și internship-uri sau stagii de practică. Care ar fi avantajele folosirii acestei platforme? Joburile sunt actualizate în permanență, puteți căuta jobul după domeniul dorit. Mai mult decât atât, pe site sunt disponibile o mulțime de articole care să te ajute în procesul de integrare în forța de muncă.

             Însă, pentru a găsi ceva potrivit pentru tine, trebuie să fii hotărât, să știi ceea ce vrei, dar trebuie să acorzi o atenție deosebită CV-ului. De aceea, astăzi vreau să vorbesc despre acest subiect, și anume cum să construiești un CV centrat pe realizări.


             În primul rând, la rubrica experiență/realizări, este recomandat ca fiecare articol să înceapă cu un verb de acțiune. Recomandate sunt verbele : am proiectat, am implementat, am gestionat sau am dezvoltat, pentru că transmit dinamism. 

             În al doilea rând, un angajator va dori întotdeauna să vadă rezultate concrete, iar cel mai bun mod de a ilusta acest lucru este prin cifre. Folosind o abordare de genul „am crescut vânzările cu 25% în 3 luni”, angajatorul va ști exact la ce să se aștepte din partea ta, iar acest fapt îl va ajuta enorm în luarea deciziei corecte. Totuși, trebuie precizat faptul că nu trebuie să ai CV-ul plin de cifre - este suficient să incluzi cifrele la acele realizări pe care le consideri tu reprezentative și care te-ar ajuta în mod real să te angajezi pe acel post pentru că astfel te vei diferenția de ceilalți candidați.
             
             Nu în ultimul rând, nu uita un lucru - fii tu însuți! Nu exagera cu anumite amănunte și încearcă să te autoevaluezi într-un mod obiectiv! Și, ați participat la bursa locurilor de muncă?             Hei hei! Vă pregătiți intens de banchet/petrecea de absolvire? Anul trecut eram și eu prinsă în vâltoarea acestui eveniment, deoarece eram la sfârșitul liceului, examenul de Bacalaureat era aproape, însă să fim serioși, absolvenților le stă mai mult gândul la frumoasa petrecere, la ultima noapte petrecută cu prietenii din liceu, cu colegii, este seara când ne luăm adio de la profesori și le mulțumim pentru sprijinul acordat de-a lungul celor patru ani și pentru tot ce am învățat de la aceștia! Spun asta pentru că și eu am simțit la fel în acea perioadă și am fost puțin copleșită de situație. Revenind la pregătirile pentru petrecere, mie personal mi-a luat mult timp să mă decid asupra ținutei, însă norocul meu că am făcut-o din timp, că altfel aș fi ales pe ultima sută de metri și poate nu eram încântată de alegerea făcută sub presiune. Dacă încă nu ți-ai găsit rochia perfectă încă, e bine că mai ai ceva timp la dispoziție. De aceea, vreau să te ajut în alegerea rochiei perfecte. 

             Trendylook este locul în care vei găsi rochia perfectă pentru banchet, cu siguranță, căci aici găsești modele pentru orice gusturi, orice siluete și orice ocazii. Trendylook verifică cu atenție calitatea produselor pentru ca tu să ai parte de calitate excepțională. În plus, sunt la curent cu noutățile în modă, așadar colecția lor este menținută cât mai aproape de eventualele dorințe ale clientelor. Cu o experiență de peste 7 ani, personalul magazinului online a furnizat fericire tuturor clienților, iar acest lucru îi recomandă și în prezent!

             Mai jos aveți câteva exemple de rochii disponibile pe site, potrivite pentru banchet : 

             Din fericire, puteți beneficia și de livrare gratuită! Cum? Plasând o comandă de peste 299 lei, indiferent de produsele selectate, nu veți mai plăti taxa de livrare! De asemenea, pe acest site nu găsiți doar rochii de seară, ci și rochii de club, lenjerie sexy - costume sau corsete, lenjerie intimă, costume de baie, lenjerie mireasă, halate satin sau dantelă, bluze și topuri. Aveți disponibilă o varietate de produse din care să alegeți ceea ce vă este pe plac, ceea ce vi se potrivește!

Așadar, vă veți lua de aici rochia pentru banchet? Sau chiar alte articole vestimentare?
           Tu știi cine este arbitrul tranzacțiilor online în România? Nu? Foarte rău, dar partea bună e că vei afla acum! În urma nevoii de o sursă sigură de informații în domeniul tranzacțiilor online, a fost creat FX Leader. Și totuși, un alt beneficiu al creării Fx Leader este acela de a facilita tranzacții Forex, punând la dispoziția publicului larg opinii echidistante referitoare la cei mai de încredere brokeri ce activează pe piața din România. Probabil vă întrebați cum realizează părerile, ce metode folosesc, care sunt instrumentele de validare. Ei bine, aceștia folosesc pentru validare clasamentele realizate în baza notelor și comentariilor utilizatorilor.

           

           Datorită tehnologiei, tranzacțiile online sunt accesibile, la îndemâna oricui. Ceea ce este mai dificil de cunoscut și mai puțin accesibil publicului larg este un clasament al celor mai buni brokeri . Ceea ce aduce în plus FX Leader este întocmai acest lucru : aici este locul unde publicul larg poate găsi informații utile, precum topuri ale brokerilor din România - acesta ar fi primul avantaj. De asemenea, platforma își propune să transmită un impuls puternic atât la nivel de provocări cât și la nivel de oportunități prin oferirea accesului la o piață globală uriașă. Piața aceasta are ca și avantaj lichiditatea - totul este transparent datorită volumului imens care nu lasă loc manipulărilor. 

           Tranzacțiile sunt profitabile, însă odată ce v-ați hotărât asupra efectuării uneia sau mai multor tranzacții online, cea mai importantă informație este cea referitoare la alegerea brokerului, a intermediarului, cu ajutorul căruia se pot realiza efectiv tranzacțiile.

           Cui îi este destinată și utilă această platformă? Platforma este dedicată celor care înțeleg că investițiile trebuie diversificate pentru a atenua riscurile. Nu în ultimul rând, este important să știți că platforma este independentă de toate companiile de brokeraj, la baza clasamentelor aflându-se doar feedback-ul oferit de clienții acestora. 

Tot pe acest subiect, puteți citi mai multe aici.


               Hei hei! De câțiva ani încoace ai mei au început să facă modificări în locuința noastră. Pentru că activitatea lor nu le permite să se ocupe de tot ce este necesar într-un singur sezon, am recurs la soluția de a ne ocupa în fiecare an de câte o problemă, în funcție de nevoile de atunci. Probabil sunt și persoane printre voi care procedează în acest mod, sau poate unii dintre voi își construiesc o casă nouă, sau aveți asta în plan. Când vine vorba de renovări sau construcția unei case, un aspect important îl reprezintă tâmplăria. În cazul în care nu știați, tâmplăria este răspunzătoare în cea mai mare parte de confortul termic și fonic dintr-o locuință. Trebuie să alegem sistemul de tâmplărie astfel încât avantajele să fie multiple.

              Una dintre alegerile inteligente ar fi firma Robimex, cu sediul în județul Alba. Pe lângă faptul că puteți apela la aceștia pentru a lua articole de tâmplărie, e bine de știut că puteți găsi la ei și mobilă de grădină, mobilă de bucătărie, mobilă de sufragerie și dormitor, mobilier de birou, pentru baie sau pentru hol. Așadar, țineți minte - alegeti Robimex pentru tamplarie lemn stratificat

              Să o luăm pe rând - vom începe cu ușile de lemn. Atât ușile de interior din lemn stratificat, cât și cele de exterior schimbă design-ul locuinței dvs. Clientul are posibilitatea de a alege modelul dorit, culoarea și mărimea, în funcție de necesitățile proprii. De asemenea, aveți posibilitatea de a alege uși realizate în combinație cu sticlă. Sticla se poate personaliza cu orice model sau vitralii. De ce să alegeți ușile din lemn stratificat? Pentru că sunt foarte solide, asigurând o izolație fonică și acustică superioară. Unul dintre modelele pe care le puteți alege este :

 Usi lemn Robimex
(click pe poza)

Cât despre fereste, aceștia vă pun la dispoziție ferestre din lemn stratificat. Tâmplaria din lemn stratificat este foarte solidă, asigură o izolație fonică și acustică superioară. În plus, se evită astfel mucegaiul și condensul. Puteți alege ferestre cu deschidere obișnuită, cu deschidere oscilobatantă, ferestre din lemn glisate, cu arcade, pentru clădiri patrimoniu, pentru pensiuni și hoteluri.
Așa arată fereastra din lemn stratificat :

 Ferestre lemn stratificat Robimex

Ce părere aveți? Ați apela la serviciile acestei firme?
Ați alege ferestrele și ușile din lemn stratificat?
Dacă vă interesează, aici puteți citi despre noutățile din domeniu
       Bekid este un magazin destinat părinților deoarece aici este locul în care se comercializează produse pentru copilași. Este magazinul preferat al părinților, iar acest fapt se datorează calității înalte a produselor disponibile, dar și a diversității produselor destinate acestei categorii.


       Site-ul este dezvoltat de câțiva părinți care au trecut și ei prin aceste etape și înțeleg nevoia clientului de a găsi ușor și rapid produsul ideal, iar raportul calitate-preț să fie avantajos. Aici este locul unde veti gasi ceea ce aveti nevoie - tineti minte, pentru carucioare copii apelati la Bekid.ro ! 

       Căruciorul 2 in 1 Coccolle 628 are design modern și cadru din aluminiu anodizat. Mânerul și spătarul sunt reglabile. Are o centură de siguranță cu prindere în 5 puncte. De asemenea, căruciorul este prevăzut cu un coș de cumpărături și husă de protecție pentru picioare împotriva frigului. 


       Căruciorul 3 in 1 Giggle Red Bubbles Cosatto conține landou, are roți detașabile cu ușurință, husă anti-ploaie și scaun sportiv.
       Căruciorul pentru gemeni Chipolino Duet black caviar este alcătuit dintr-un cadru rezistent și ușor, spătar reglabil, mâner ergonomic, husă pentru piciorușe și coșuri pentru cumpărături încăpătoare.       După cum bine observați, este destul de greu de ales dintre toate aceste modele. Fiecare cărucior are anumite caracteristici și este bine să le aveți în vedere. Trebuie să fiți conștienți de ce are nevoie copilul dumneavoastră atât în primele luni de viață, dar și când va mai crește și veți fi nevoiți să îl luați în parc, în mașină, etc. 


       Pentru a vă fi mai ușor, puteți începe cu bugetul disponibil. Apoi trebuie să aveți în vedere gradul de confort atât la folosirea în interior, cât și în aer liber. 


       Următorul pas ar fi legat de alegerea căruciorului în funcție de roți. Dacă îl veți folosi pe suprafețe netede, precum în mall-uri sau străzi pietonale, vă este potrivit unul cu roți mici. Dacă vă plac mai degrabă plimbările în natură, pe suprafețe denivelate, trebuie să vă orientați către unul cu jante mai mari, eventual și cu suspensii.


       Nu în ultimul rând, trebuie să acordați o mare atenție nivelului de siguranță pe care îl oferă produsul pe care urmează să îl cumpărați. 


Dacă se află pe aici mămici, voi ce aveți în vedere când alegeți căruciorul?
             Hei hei! Din varii motive, ați fost puși în situația de a apela la serviciile unei firme de închirieri auto. Poate că în familia dvs sunt mai multe persoane care au permis auto și se impune ca toți conducătorii să aibă nevoie de o mașină în aceeași perioadă, poate că mașina dvs este în service pentru o perioadă limitată de timp, dar aveți nevoie neapărat de mașină pentru a vă deplasa. Cum am spus, pot interveni o serie de probleme, pot fi cazuri și cazuri, însă în situații de acest gen este foarte bine să avem la cunoștință despre firmele care oferă spre închiriere mașini. Este de la sine înțeles că o astfel de firmă ne-ar ușura enorm munca! Așadar, rent a car Bucuresti

             În București, o firmă care oferă servicii de închirieri auto și la care puteți apela cu încredere este WLCRent.ro. Dedicarea și corectitudinea cu care tratează clienții recomandă această companie ca având unele dintre cele mai bune servicii din București. Aceștia oferă servicii de închirieri mașini în aeroportul Otopeni, Băneasa, orice locație din București și România. Personalul este pregătit să satisfacă orice cerințe ale clienților, de aceea asigură o gamă variată de autoturisme pentru închirieri.


             De ce aveți nevoie pentru a închiria o mașină? Aveți nevoie de un act de identitate și de permisul de conducere. Mașina se poate livra și preda în orice locație/adresă din București. În cazul în care întârziați returnarea mașinii cu maxim două ore, nu se va percepe nicio taxă în plus, dar dacă depășiți acest termen, se va plăti o zi în plus.
             
             Și totuși, de ce să alegem serviciile acestora? Pentru că satisfac dorințele clienților, sunt serioși. Avantajele sunt : număr nelimitat de kilometri, asistență rutieră non stop, suport clienți non stop, asigurare Full Casco și RCA, prețuri minime, spălarea mașinii la livrare și predare gratuită, discount de până la 70% la închirieri pe termen lung. 

             Dacă vreți să aflați și alte informații despre aceste servicii la modul general, citiți acest articol.


              Nu ați aflat noutățile? Ei bine, sunt aici să vă dau de știre! Nivea lansează o nouă cremă intens hidratantă!


              Cremă intens hidratantă care nu lasă o senzaţie grasă pe piele? WOW! Chiar există!
              NIVEA Care, 100% hidratare, 0% senzaţie grasă

              Suntem femei şi ştim că zi de zi suntem nevoite să ne împărţim eficient între serviciu, familie, responsabilităţi casnice şi angajamente sociale, dar, deseori, uităm să îndreptăm grija şi atenţia asupra noastră. Ce ar fi însă dacă ai putea să-ți hidratezi pielea, cât ai zice “WOW”?

              În ritmul agitat al activităţilor zilnice, acum e simplu să ai grijă ca pielea ta să fie mereu hidratată!

              NIVEA lansează crema hidratantă inovatoare NIVEA Care cu o formulă revoluţionară care oferă hidratare intensă, cu 0% senzaţie grasă!               Cu noua cremă NIVEA Care, te simţi minunat în pielea ta datorită formulei intens hidratante, ce se absoarbe instantaneu în straturile pielii. Bazată pe o tehnologie revoluţionară în curs de patentare, formula cu cristale hidratante dispersate într-o textură gel cremă, NIVEA Care este perfectă atât pentru faţă, corp, cât şi pentru mâini.               Atunci când intră în contact cu pielea, crema este imediat absorbită, hrănind în profunzime şi oferind o hidratare intensă, de durată, fără a lăsa o senzaţie grasă.

              Nu ai inclus încă o cremă hidratantă în rutina ta zilnică de îngrijire? Acum e simplu să te bucuri de o piele hidratată, fără pic de efort, testează inovația NIVEA Care, crema cu efect WOW: 100% hidratare, 0% senzaţie grasă!


Preţ recomandat: 14.3 Lei, 100 ml; 19.7 Lei, 200 ml 
Mai multe detalii despre formula revoluțíonară a NIVEA Care, aici.
           Ne aflăm pe ultima sută de metri, iar eu sunt aproape gata cu pregătirile pentru Sfânta Sărbătoare a Paștelui. Am venit și eu acasă la sfârșitul săptămânii trecute, căci tare dor mi se făcuse de cei dragi și de camera mea, cu toate că ador să îmi petrec timpul la facultate, în București, alături de colegele de cameră din cămin. Astfel, timp de o săptămână, voi petrece timpul alături de cei dragi și cu siguranță mă voi simți bine! Totuși, nu am venit acasă doar pentru a mă relaxa sau pentru a mă simți ca un musafir, așa cum mi s-a mai întâmplat, ci am venit hotărâtă să o ajut pe mama mea la curățenia de primăvara și la pregăririle pentru Paște. Toată ziua de ieri am dedicat-o curățeniei generale ( inclusiv în șifonier și în trusa de makeup ) , iar azi m-am axat pe bucătăreală. 

           Nu aș fi reușit să duc la bun sfârșit curățenia generală de ieri fără micile mele ajutoare. Despre ce ajutoare vorbesc? Mă refer la produse de curățenie Clinit.ro . Clinit este locul în care am găsit toate produsele necesare pentru această operațiune importantă, deloc de neglijat. Aici veți găsi detergenți, articole pentru menaj ( saci menajeri, mopuri, mături, bureți, lavete și mănuși ), odorizanți de cameră și de toaletă, dezinfectanți pentru mâini și suprafețe, echipamente pentru unică folosință, cosmetice hoteliere și coșuri de gunoi, atât pentru interior cât și pentru exterior. De asemenea, aici mai puteți găsi uscătoare pentru mâini de mai multe feluri, dispensere de prosoape de bucătărie, dispenser pentru hârtie igienică, dozatoare de săpun și consumabile de hârtie de mai multe tipuri. 

           

(click pe imagine pentru a intra pe produs, pe site)

           De ce să alegem site-ul Clinit.ro? Pentru că este o companie tânără înființată din dorința de a oferi soluții complete de igienă tuturor clienților. Scopul acestora este de a deveni cei mai buni pe piața de profil, iar obiectivul acestora este să satisfacă nevoile clienților acestora în materie de igienă, oferindu-le produse de calitate la prețuri promoționale, avantajoase. De asemenea, personalul experimentat este gata să vă consilieze la nevoie, în acest domeniu. Comanda este livrată rapid( 1-2 zile) prin serviciile de curierat.

Eu am avut sprijinul necesar zilele trecute. Dar tu, vrei să ai sprijinul lor pe viitor?           Hei hei! Se tot spune de faptul că primăvara se fac schimbări, e vremea pentru curățenia de primăvară. Se spune că nu se face primăvară cu un bec led, dar se poate face lumină și economie. Sau poate cu aplice led reușim ceva? Recent au apărut și pe piața din România surse de iluminat cu led, cele care sunt populare și recunoscute pe plan internațional ca având o serie de beneficii evidente. Sunt sigură că în timp, și la noi se vor înlocui becurile clasice sau „economice” cu becurile tip led. Acestea au o eficiență mai mare în ceea ce privește consumul de energie, calitatea luminii emisă este mai mare și nu conțin gaze toxice, așa cum se întâmplă în cazul celor economice.            
           De ce să alegem becurile Led? Ce avantaje ne oferă? În primul rând, funcționează foarte bine și atunci când le spargeți din greșeală, de exemplu. Nu conțin substanțe nocive și nu emit radiații UV, spre deosebire de restul surselor de iluminat. Alte beneficii sunt : fiabilitatea, rezistența la factori externi. Aceste surse de lumină led pot fi utilizate în aproape orice mediu și au o durată de viață de 50.000 ore. Au aprindere imediată, sunt ușor de instalat și puternice. Nu în ultimul rând, vom scăpa de fluctuațiile luminii, cum se întâmplă în cazul neoanelor. Pe voi nu vă obosesc acele fluctuații? 

           De unde vă puteți cumpăra și voi astfel de becuri led? MagicLed este magazinul online care comercializează diferite tipuri de corpuri de iluminat cu led și susține înlocuirea surselor de iluminat tradiționale cu acestea, mult mai avantajoase și care au o serie de beneficii. Veți găsi aici spoturi led, aplica cu senzor, becuri cu led, benzi led, reflectoare, tuburi led și nu numai. Aceștia dețin și un showroom în București, loc în care puteți asista la demonstrații, teste comparative și măsurători. Și de ce să alegem acest magazin ? Pentru că aici găsiți o mare diversitate de produse, pentru că ei își propun să fie la dispoziția clienților cu sfaturi și informații și pentru că veți găsi produse de calitate la prețuri avantajoase.


     Puteți citi mai multe informații în acest articol.
               Hei hei! Nici nu pot să realizez că deja vine Paștele - în acest weekend sărbătorim Paștele. A trecut timpul atât de repede încât nici nu l-am simțit zburând - asta poate și datorită faptului că am fost implicată în multe proiecte și m-am concentrat doar asupra lor? Orice e posibil. Cum vine Paștele, cei mici cu siguranță se gândesc la sosirea Iepurașului de Paște. Țin minte că și eu îl așteptam cu drag să vină și să mă surprindă cu bunătățuri. V-ați pregătit în acest sens? Dacă nu, să știți că tot mai aveți timp la dispoziție să vă duceți să le luați celor mici dulciuri sau nelipsitele jucării. 
       
               Totuși, ar mai fi o categorie specială care merită atenție deosebită. Spre exemplu, eu am o cunoștință care a născut recent și spunea adesea că și-ar dori o pompă de sân. Iepurașul de Paște va veni și pentru ea, bineînțeles, așa că eu am făcut cercetări și am dat peste site-ul Toyz. Aici nu doar că găsiți jucării pentru cei mici, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, obiecte pentru camera copilului, rechizite, articole pentru noi născuți sau articole sportive pentru ei ( biciclete, trotinete, etc ) , dar aici găsiți și articole pentru gravide și mămici. Așa am dat eu peste pompa de san electrica dubla spectra, un produs destinat mămicilor pentru a le veni în ajutorul alăptării celor mici. Din diverse motive, alăptarea este îngreunată, dar trebuie avut în vedere faptul că laptele matern este cel mai bun pentru a asigura bebelușului o creștere și o dezvoltare psihică armonioasă. Folosirea pompei de sân are mai multe avantaje, precum : stocarea laptelui, creșterea producției de lapte, hrănirea cu lapte matern a bebelușilor cu probleme la atașare la sân, extragerea laptelui în exces pentru golirea sânilor, hrănirea cu lapte matern a bebelușilor născuți prematur. Pompele de sân pot fi folosite atât pentru uz personal, cât și pentru uzul în maternități. De ce să cumperi de aici? Pentru că aici găsești produse de calitate iar livrarea este foarte rapidă(1-2 zile maxim ) .


               Dacă vrei să afli și alte specificații despre produs sau cauți ceva anume, citeste mai mult pe Toyz.ro . Și dacă vrei să afli mai multe despre pompele de sân în general, accesează site-ul Spectrababy.ro și afli tot ce ai nevoie!
              Hei hei! Am pregătit pentru voi un nou review. Am mai multe produse de calitate despre care trebuie să vă vorbesc, căci în tot acest timp am încercat foarte multe produse, atât profesionale, cât și produse accesibile de tip drugstore. Am descoperit destule produse care mi-au întrecut așteptările și abia aștept să vă vorbesc cu drag despre fiecare în parte. De ce nu am pregătit mai devreme articolele? Pentru că am vrut să îmi rezerv perioada de timp necesară pentru a analiza toate aspectele, în așa fel încât să vă ofer toate informațiile de care aveți nevoie într-un mod cât mai corect.            
              Produsul asupra căruia m-am oprit astăzi este un produs accesibil, care poate fi cumpărat cu ușurință și este prietenos cu bugetul. Nu vă mai țin în suspans, astăzi vă voi spune totul despre un ruj Maybelline Color Whisper, un produs pe care eu îl îndrăgesc încă de la primele utilizări. De ce? Citiți în continuare și veți afla!


„Poarta pe buze o culoare delicata ca o soapta.
Incearca noul ruj de buze cu o tehnologie unica:
- Moale, translucid;
- Pigmenti puri intr-o textura fina si usoara de gel.

DE CE SA-L ALEGI:
Pigmenti puri intr-o textura fina si usoara de gel.
O culoare delicata ca o soapta.
Nu contine ceruri sau uleiuri care incarca.

PENTRU CELE MAI BUNE REZULTATE:
Aplica rujul incepand din centrul buzei superioare, catre extremitati, urmarind conturul gurii. Apoi, aplica pe intreaga buza inferioara.”


Este un ruj accesibil, versatil și calitativ. Ambalajul produsului este practic, lucios, dar în același timp foarte elegant și atractiv.


Eu dețin nuanța 720 - Mocha Muse, care este o nuanță deschisă, foarte naturală, potrivită atât pentru un machiaj de zi, cât și pentru unul de seară la care sunt accentuați ochii sau pomeții. Îmi place foarte mult la acest produs faptul că are o textură moale, catifelată, prietenoasă cu buzele mele. 

Așa cum este precizat și în descrierea oficială, rujul e ușor translucid, iar pe buze capată un aspect foarte frumos și natural. Are o ușoară consistență de gel și îmi place foarte mult că nu încarcă buzele, nu se strânge și nici nu îmi usucă buzele. În perioada în care l-am folosit, nu mi-a afectat buzele - de fel, în sezonul rece sau de tranziție buzele mele sunt mai sensibile, se usucă ușor și nu pot folosi orice ruj, dar acesta a fost exact ce am avut eu nevoie!

Rezistența nu e foarte mare, însă nici nu am pretenția asta, având în vedere textura lui atât de blândă în raport cu buzele mele.

Prețul este avantajos, având în vedere raportul calitate-preț : eu am dat pe el doar 24 de lei și l-am cumpărat de pe Aoro.

Mai jos aveți un swatch pe mână :


Iar aici puteți vedea cum arată pe buze :Voi folosiți produse Maybelline? Sunteți mulțumite?
Dar despre acest produs ce puteți spune? L-ați folosit?

      Nu știu ce părere aveți voi, însă eu mă bucur nespus de faptul că vremea bună își face simțită prezența și la noi. Chiar m-am săturat de frig, de ninsoare, de vânt sau de ploi, iar de fiecare dată când razele soarelui mă trezesc dimineața știu sigur că va fi o zi splendidă, căci vremea frumoasă parcă mă energizează. Și oricum, Sărbătoarea Paștelui e aproape, azi sunt Floriile ( cu această ocazie, la mulți ani floricelelor de astăzi! ) și care e cel mai practic și plăcut mod de a sărbători în familie, alături de cei dragi, pe o așa vreme bună? Organizând un grătar. Și cei din familia mea organizează astăzi un grătar cu ocazia zilei de nume a unei rude, iar ca locație am mers la mine la țară, mai ales pentru că tatăl meu a luat recent un gratar de gradina.

      Dacă și voi sunteți în căutarea unui grătar de grădină, vă recomand să verificați și magazinul online Europav. Grătarul de grădină comercializat de aceștia este fabricat din ciment rezistent la exterior. Se poate vopsi într-o gamă extinsă de culori, după bunul plac. Fiind realizat din materiale de calitate, grătarul nu se va crăpa, este rezistent, nu se va deteriora și va fi funcțional pentru o mare perioadă de timp, indiferent de vreme. De asemenea, fiind dintr-o bucată, nu are nevoie de montare la fiecare utilizare. Este stabil, se incadreaza frumos in peisaj iar forma sa rustică oferă un aer distinctiv. Este un produs practic pentru voi!


      Și totuși, de ce să apelați la Europav pentru a achiziționa un astfel de grătar? În primul rând, bogata experiență de peste 16 ani îi recomandă. Aceștia produc o gamă extinsă de produse de cea mai bună calitate pentru curte, grădină, spații industriale și pietonale. Pentru că echipa își respectă clienții, le oferă acestora servicii complete, precum : vânzare, consiliere, montaj profesionist, transportul mărfii la domiciliu atât în București, cât și în țară, prin mijloace de transport special adaptate. 

      Ca o încheiere, vă recomand acest articol în cazul în care doriți să vă amenajați curtea odată cu adăugarea grătarului aici.

       Bekid este un magazin destinat părinților deoarece aici este locul în care se comercializează produse pentru copilași. Este magazinul preferat al părinților, iar acest fapt se datorează calității înalte a produselor disponibile, dar și a diversității produselor destinate acestei categorii.


       Site-ul este dezvoltat de câțiva părinți care au trecut și ei prin aceste etape și înțeleg nevoia clientului de a găsi ușor și rapid produsul ideal, iar raportul calitate-preț să fie avantajos.

       Căruciorul 2 in 1 Coccolle 628 are design modern și cadru din aluminiu anodizat. Mânerul și spătarul sunt reglabile. Are o centură de siguranță cu prindere în 5 puncte. De asemenea, căruciorul este prevăzut cu un coș de cumpărături și husă de protecție pentru picioare împotriva frigului. 


       Căruciorul 3 in 1 Giggle Red Bubbles Cosatto conține landou, are roți detașabile cu ușurință, husă anti-ploaie și scaun sportiv.
       Căruciorul pentru gemeni Chipolino Duet black caviar este alcătuit dintr-un cadru rezistent și ușor, spătar reglabil, mâner ergonomic, husă pentru piciorușe și coșuri pentru cumpărături încăpătoare.       După cum bine observați, este destul de greu de ales dintre toate aceste modele. Fiecare cărucior are anumite caracteristici și este bine să le aveți în vedere. Trebuie să fiți conștienți de ce are nevoie copilul dumneavoastră atât în primele luni de viață, dar și când va mai crește și veți fi nevoiți să îl luați în parc, în mașină, etc.


       Pentru a vă fi mai ușor, puteți începe cu bugetul disponibil. Apoi trebuie să aveți în vedere gradul de confort atât la folosirea în interior, cât și în aer liber.


       Următorul pas ar fi legat de alegerea căruciorului în funcție de roți. Dacă îl veți folosi pe suprafețe netede, precum în mall-uri sau străzi pietonale, vă este potrivit unul cu roți mici. Dacă vă plac mai degrabă plimbările în natură, pe suprafețe denivelate, trebuie să vă orientați către unul cu jante mai mari, eventual și cu suspensii.


       Nu în ultimul rând, trebuie să acordați o mare atenție nivelului de siguranță pe care îl oferă produsul pe care urmează să îl cumpărați.


Dacă se află pe aici mămici, voi ce aveți în vedere când alegeți căruciorul?
               Hei hei! Nu știu cum se face, dar de fiecare dată când am ceva important de făcut, plouă! Când am fost la Cosmobeauty a plouat, duminica trecută trebuia să am un shooting - a plouat și tot așa. Zău că nu-mi place! În orice caz, astăzi vreau să vă arăt ținuta pe care am avut-o la Cosmobeauty ( a trecut ceva timp, dar eh, decât deloc ... ) .


Cardigan : Oasap
Bluză : no name
Blugi : no name
Cizme : Mei
Colier : Borealy
Cercei ( albi ) : Oasap