Produse pentru animale - articole bovine

0 Comments
          Hei hei! Am pregatit un nou articol informativ, iar publicul tinta al acestuia este reprezentat de persoanele preocupate de animale si produse pentru acestea, fie ca e vorba de medici veterinari, fermieri, crescatori de animale precum ovine, caprine, bovine, porci, cai, articole pentru prelucrare lapte, garduri electrice si alte articole diverse incadrate la aceasta categorie. Evolutiadan.ro este un magazin online, cu sediul in Maramures, specializat pe comercializarea produselor pentru animale. Magazinul online este importator si distribuitor de produse pentru zootehnie moderna, eficienta, iar produsele regasite in catalogul online sunt de cea mai inalta calitate. Principalii colaboratori ai acestui magazin sunt : Lacme - Franta, Ukal - Franta, Hauptner - Elvetia, Heiniger - Elvetia, Suevia - Germania, Pomelac - Polonia, Lemigo - Polonia, JFC - Polonia si Milky - Australia. 

          Mai sus am enumerat succint categoriile de produse, insa azi ma voi opri doar asupra categoriei articole bovine disponibila la acest importator zootehnic. Daca sunteti crescatori de bovine, trebuie sa stiti ca produsele de aici sunt utile, performante si necesare in activitatea voastra zilnica pentru a va creste productia in mod considerabil! Produsele pentru bovine sunt realizate la standarde inalte de calitate, conforme cu cele din Europa. Sa nu uitam faptul ca preturile sunt prietenoase, foarte avantajoase, deci de ce nu?

Articole bovine - Evolutia Dan


          Ca sa va puteti face o imagine mai clara asupra diversitatii catalogului de produse al acestui importator si distribuitor, in categoria articole bovine veti gasi adapatori bovine, ecornare, marcare, castrare, contentie, capestre si coliere, pistolete dozatoare si vaccinare, igiena ongloanelor, igiena ugerului, perii si tesale, alaptare vitei, instrumentar veterinar, mulgatoare vaci.

          Prin urmare, sper ca v-am fost de folos cu acest articol! In cazul in care stiti pe cineva care lucreaza in domeniul zootehnic sau chiar voi aveti o cariera pe aceasta parte, sunt sigura ca ati gasit in acest articol informatii pretioase. Nu ezitati sa intrati pe site pentru a vedea si celelalte categorii de produse; cu siguranta veti gasi ceea ce cautati. Pentru orice intrebari si nelamuriri, personalul magazinului va sta la dispozitie online sau la telefon. Pe final, va las acest articol care se potriveste subiectului nostru dezbatut astazi si va urez lectura placuta si o saptamana minunata!You may also like