Campania Do The Right Mix continua!

0 Comments
              Hei hei! Mai tineti minte ca in urma cu ceva timp v-am povestit despre European Mobility Week? In cazul in care ati omis acel articol, Este vorba de un proiect la nivel international, membre fiind statele din Uniunea Europeana, iar la acest proiect participa si Romania, sub numele activitatii Do The Right Mix. Aceasta este o campanie pentru incurajarea mobilitatii urbane sustenabile. In cadrul acestui proiect, vor avea loc mai multe activitati in tara, mai ales in Bucuresti, iar oricine este invitat sa participe. In aceasta luna, proiectul continua cu activitati captivante in capitala si chiar va recomand sa luati parte la acestea, mai ales pentru ca aveti sansa de a fi premiati! 


              In luna octombrie, vor avea loc 3 patrule in 3 parcuri populare pe data de 17 - asadar, maine aveti ce face, asta daca inca nu v-ati facut un plan pentru weekend. Patrulele vor circula prin fiecare parc dintre urmatoarele : Herastrau, Titan si Tineretului. Echipele vor fi cate 3 ore in fiecare parc, iar voi veti putea interactiona cu membrii. Prin acest articol va incurajez din inima sa interactionati cu acestia; veti fi rugati sa completati un survey in mod sincer. De ce sa faceti asta? Pentru ca, la final, se vor extrage 3 survey-uri, iar norocosii castigatori vor primi cate un voucher la Decathlon. Programul patrulelor va fi 14.00 - 17.00. Mai mult ca sigur veti avea sanse mari sa ii intalniti in parcuri, si pana la urma de ce nu? Aveti o sansa de a castiga un premiu tentant.

              Si pentru ca tot am pomenit, oarecum, de activitati culturale, activitati placute care sa va stimuleze si care sa va ocupe timpul intr-un mod constructiv, vreau sa revin acum la un subiect abordat si in trecut, si anume la cursurile de actorie. Intamplarea a facut ca eu sa intru in contact cu din ce in ce mai multe persoane care au chemare catre teatru, fie ca au mai avut activitati in acest sens sau nu. De aceea, va incurajez sa va inscrieti la un curs de teatru. Spre exemplu, Teen Media organizeaza cursuri de actorie ce dureaza 3 luni, iar pretul lor este cel mai mic de pe piata.  Daca vreti sa aflati si alte detalii, gasiti totul pe site-ul lor.

Ce parere aveti, veti participa la acest eveniment? You may also like