Nu stii ce curs de cosmetica sa alegi?

0 Comments
            Hei hei! Stiu ca multe dintre voi sunteti in cautare de cursuri de calificare. Am primit intrebari referitoare la cursurile de makeup ( pe care le-am si absolvit ), cursuri de coafor, manichiura/pedichiura, tehnician unghii sau cosmetica. De aceea, m-am informat putin mai mult si astazi vreau sa va vorbesc despre acele cursuri de cosmetica pe care vi le recomand. 


            CPP Alexander's organizeaza cursuri de calificare profesionala pentru diferite meserii, printre care si cursurile de cosmetica amintite anterior, dar si curs de tehnician cosmetician. Care ar fi avantajele absolvirii unui curs aici? Fiind infiintat in 1999, centrul dispune de pregatire profesionala, experienta de peste 15 ani in organizarea cursurilor de initiere, calificare, perfectionare. CPP Alexander's se mandreste cu peste 20.000 de cursanti absolventi in domeniile pe care le ofera, cursanti ce au astazi un loc de munca stabil, reusind sa isi cladeasca o cariera de succes facand ceea ce le place. Voi de ce sa nu faceti ceea ce va place, iar acel ceva sa fie si sursa voastra de venit? Credeti-ma ca este o satisfactie foarte mare cand faci ceea ce iti place si reusesti sa produci venit din asta, asa cum am transformat eu usor pasiunea pentru machiaj in job.             Care ar fi alt motiv pentru care sa alegeti cursurile de cosmetica organizate de acest centru ? Pasiunea si profesionalismul definesc activitatea sustinuta de acest centru. Acestia cred cu tarie ca aceste doua calitati se transfera si cursantilor lor, fapt ce le permite sa transforme totul in meserii durabile.

            Nu in ultimul rand, puteti beneficia de diverse oferte si reduceri la inscriere, daca va incadrati intr-una dintre situatiile mentionate. Mai multe detalii despre asta pe site.

            Pentru a fi eligibili la aceste cursuri, cosmetica respectiv tehnician cosmetician, trebuie sa indepliniti anumite conditii de inscriere, Astfel, pentru a participa la cursul de cosmetica, in valoare de 590 lei, trebuie sa fi absolvit cel putin invatamantul obligatoriu, 8 clase. Cursul dureaza 4 saptamani. Pentru cel de al doilea curs, trebuie sa fiti absolvent de invatamant liceal. Cursul dureaza 6 luni.


Sper ca v-am putut fi de folos cu aceste informatii! 
Ce spuneti, v-ati inscrie la unul dintre cursurile acestea?


You may also like