Automatizari industriale IDMag

0 Comments
              Hei hei! Astazi abordam un subiect non-beauty si vom vorbi despre domeniul tehnic, si mai exact despre automatizari industriale. La noi in tara sunt o serie de furnizori de produse destinate automatizarii industriale, insa eu ma voi opri asupra brand-ului Idmag. Idmag detine tehnologie pentru orice companie, acesta fiind locul unde se comercializeaza peste 85.000 solutii software si hardware, precum cititoare de coduri de bare, imprimante etichete coduri de bare, terminale mobile si automatizari industriale. Furnizorii au in vedere nevoile de productivitate ale clientului, flexibilitate, costuri reduse. De asemenea, Idmag este parte integranta a companiei Smart ID Dynamics S.A., companie care a fost infiintata in anul 2010. Echipa companiei, ce are peste 10 ani experienta in domeniu, va sta la dispozitie pentru orice nelamurire sau problema.

              In categoria "automatizari industriale", Idmag va pune la dispozitie o gama variata de produse care va vor usura munca si vor contribui la dezvoltarea companiei dvs. Spre exemplu, in aceasta categorie gasiti : Intelligent connectivity, Industrial automation, Embedded computing, HMI (Human-Machine-Interfaces), 2D barcode readers&verifiers, Module IO autonome, tastaturi programabile, sisteme Machine Vision si accesorii automatizari industriale. Bineinteles, acestea sunt principalele categorii, daca le accesati pe fiecare in parte veti gasi alte subcategorii de produse imperios necesare pentru compania dvs! Mai jos aveti o poza din subcategoria Operator Panels, subcategorie a HMI ( Human-Machine-Interfaces) :

Automatizari industriale Idmag.ro

              
              Care ar fi motivele pentru care voi ar trebui sa cumparati de la Idmag? Simplu! Pe Idmag gasiti nu doar automatizari industriale, ci si solutii industrii, solutii software, cititoare coduri de bare, imprimante etichete, terminale mobile, echipamente POS si infrastructura IT. Mai pe scurt, putem spune ca la IDmag gasesti tot ce iti doresti, acestia folosind cele mai avansate tehnologii. Acestia au si va ofera peste 85 de mii de solutii pentru mobilitate, iar o echipa de profesionisti este gata sa iti ofere cel putin o solutie potrivita nevoilor tale. Sprijinul din partea echipei va poate fi oferit online, offline, pe site sau chiar in biroul tau! De asemenea, preturile sunt avantajoase si pot fi ajustate, va este pus la dispozitie un program de vouchere, service online, iar livrarea este rapida si gratuita. Suna bine?

              
              


You may also like