Review : Fard iluminator theBalm Mary-Lou Manizer

0 Comments
          Hei hei! În ultimul timp am făcut o mare pasiune pentru produsele de machiaj marca theBalm. Sunt sigură că știți acest brand, celebru prin ambalajele retro/vintage. Desigur, produsele theBalm nu sunt populare doar din această cauză, ci și datorită faptului că sunt foarte calitative. Am devenit dependentă de produsele lor în urma achiziționării paletei Nude Tude care, apropo, are o „pereche” : paleta de farduri Nude Dude. Nu voi intra acum în prea multe detalii despre paleta de farduri, dar pot spune că sunt printre cele mai pigmentate din colecția mea, comparabile cu Makeup Atelier Paris. De ce nu vorbesc acum mai detaliat despre farduri? Pentru că astăzi mă concentrez asupra iluminatorului pentru fata Mary-Lou Manizer, un produs multifuncțional de care nu mă mai despart! Mai departe vei afla de ce sunt atât de încântată de produs!„Fă cunoștință cu Mary-Lou Manizer, un iluminator aparent inocent care atrage privirile tuturor. Acest iluminator,fard și shimmer difuzează lumina astfel încât pielea ta să arate mai tânără, în timp ce adaugă un plus de strălucire subtil.”


          Este un produs minunat, pe care îl folosesc de fiecare dată atât în realizarea machiajelor profesionale, cât și pentru machiajul meu de zi de zi, atunci când e cazul. Este un produs destinat atât profesioniștilor în domeniul machiajului, dar și publicului larg datorită prețului relativ accesibil. 
                    

          Cel mai simplu mod de a folosi acest produs este de a-l aplica deasupra pomeților, pentru iluminare, precum și în celelalte puncte : sub sprânceană, frunte, bărbie, etc. Cu alte cuvinte, este un produs ideal pentru realizarea conturării feței prin metoda uscată, adică cu produse de tip pudră/compacte. În funcție de efectul dorit, se poate aplica mai mult sau mai puțin. Personal, îl aplic cu pensula, consider că așa este cel mai ușor. 

          Produsul poate fi folosit și pentru machiajul ochilor, nu doar pentru ten. Trebuie doar să fiți curajoase, să improvizați și să profitați de cât de versatil este acest produs!

          Îmi place foarte mult efectul subtil oferit de acest produs. Particulele sunt destul de fine, zona unde aplic acest produs este iluminată foarte frumos și se vede foarte bine și în poze, și în realitate! Mai jos aveți o poză în care puteți vedea cum arată produsul aplicat :


          Fiind un produs pudră, are o rezistență destul de mare. Eu oricum fixez machiajul final cu un spray fixator, însă puteți sta liniștite dacă nu obișnuiți să procedați ca și mine. Având în vedere că nu e nevoie de o cantitate mare de produs, putem sta liniștite : produsul de consumă destul de greu! Am acest produs de mai bine de 6 luni, îl folosesc frecvent și pare ca nou! 

          Nu în ultimul rând, produsul are puncte în plus pentru ambalajul drăgut și pentru oglinda prevăzută. Astfel, puteți lua acest iluminator fard după voi cu ușurință, nu ocupă mult loc în poșetă și vă puteți reîmprospăta machiajul la nevoie!Cantitate : 8,5 gr
Preț : 84 RON
Puteți cumpăra acest fard iluminator de pe Aoro.

Voi ați folosit acest produs? Ce părere aveți despre el?
Dacă nu, aveți de gând să o faceți?You may also like