Ai nevoie de servicii de traduceri autorizate?

0 Comments
              Oare pot gasi o firma de traduceri in toate limbile pamantului? Se pare ca da! In ziua de azi avem mare nevoie de astfel de firme, de astfel de servicii, mai ales daca este vorba de traduceri legalizate. Desigur ca limba engleza a devenit tot mai populara; la fel si franceza sau germana, dar cum ramane cu celelalte limbi? Cum ramane cu limbile mai exotice sau cu cele mai putin cunoscute? 

              Academia de traduceri este una dintre cele mai mari firme care ofera servicii de traduceri din toate limbile cunoscute. A fost fondata in 2005 si in prezent este cea mai mare echipa de traducatori specializati din Romania. Acestia ofera servicii complete in toate limbile straine, precum si traduceri dintr-o limba straina in alta. Dintre serviciile disponibile amintim : traduceri specializate, traduceri legalizate, traduceri autorizate, traduceri web site-uri, interpretariat, corectura/verificare, legalizare, apostilare/supralegalizare. Asa cum am mentionat anterior, traducerile se pot efectua in orice limba, din toate domeniile de activitate : finante/banci, avocatura,ambasade, aviatie, fizica, constructii, energie, IT&software, telecomunicatii si nu numai! Ca si limbi disponibile, le amintim pe cele europene ( precum engleza, germana, franceza, italiana, etc ), pe cele slave ( rusa, bulgara, polona, ceha, croata, etc), limbile baltice (lituana, estona,letona), limbile nordice (olandeza, flamanda,norvegiana, suedeza, islandeza, etc), dar exista si traducatori autorizati pentru alte limbi, precum : araba, turca, tatara, kazaha, georgiana, chineza, japoneza, coreeana, vietnameza, bengaleza. Marele avantaj al apelarii la serviciile de traduceri oferite de academia de traduceri il reprezinta faptul ca aici este locul unde gasiti traducatori si interpreti pentru limbile foarte rare, precum daca, elina, egipteana, etrusca, retroromana, aromana,ruteana, thailandeza, tamila, toharice, yoruba, umbriana si multe altele de care ati auzit mai mult sau mai putin.

              Nu in ultimul rand, aici este locul unde veti gasi solutii personalizate in functie de urgenta, buget, complexitate, specializare.

              Daca tot am vorbit despre traduceri, poate va intereseaza si aceasta stire din domeniu.


You may also like