Sunt nominalizata la DigitalDivas!

0 Comments
                Se pare că anul acesta ( și în special luna aceasta, în care este și aniversarea blogului meu ) este unul promițător pentru activitatea mea de blogging! Mai întâi am fost surprinsă cu faptul că particip la Școala de Beauty Blogging by L'Oreal Paris iar acum sunt nominalizată la categoria Best Beauty Blog din cadrul Digital Divas! 
                Evenimentul care reunește pasionatele de frumusețe și de modă din mediul online a ajuns la ediția a 4-a și va avea loc anul acesta pe data de 27 mai la Palatul Bragadiru.

                Pe lângă vedetele și specialiștii online-ului din România, Digital Divas aduce, ca de fiecare dată, și o perspectivă internațională. Anul acesta îl vom întâlni pe unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă din lume, globetrotterul Adam Katz Sinding, curatorul siteului Le 21ème.

                Adam Katz, speakerul internațional de anul acesta, este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de fashion din lume. Acesta documentează prin intermediul site-ului său, Le 21ème, moda străzii din toate colțurile lumii. Originar din Seattle, Adam a început să facă poze acum 11 ani și va povesti la Digital Divas cum a reușit, într-un timp scurt, să aibă unul dintre cele mai cunoscute site-uri de specialitate din lume și să-și transforme hobby-ul într-un succes mondial.

                La finalul zilei, între orele 19:00 - 21:00, are loc Gala Digital Divas by AVON, unde vor fi premiate cele mai influente bloguri românești din ultimul an. Începând cu acest an, votul publicului va conta în egală măsură cu votul juraților la toate categoriile, excepție făcând categoria "People's Choice Award", singura la care doar publicul decide câștigătorul.

                Dacă vrei să-l întâlnești personal pe Adam Katz și să descoperi poveștile speakerilor, poți solicita invitația pe site-ul evenimentului. Cele trei sesiuni de discursuri au loc între 14:00 și 17:15. Rămâi aproape de efervescenta comunitate a divelor digitale powered by AVON și află toate detaliile pe www.digitaldivas.ro.

                Vă voi ține și eu la curent, bineînțeles, iar cât de curând vă voi dezvălui și alte informații! Pentru că locurile sunt limitate, evenimentul va fi transmis și online. Așadar, dragi cititoare, dacă vă face plăcere, îl puteți urmări și astfel. Va urma să aflu mai multe detalii și în acest sens iar imediat ce aflu vă voi da de știre! Până atunci, dacă vă place blogul meu, mă puteți susține cu un vot aici.


You may also like