Schimbari de primavara cu MagicLed

0 Comments
           Hei hei! Se tot spune de faptul că primăvara se fac schimbări, e vremea pentru curățenia de primăvară. Se spune că nu se face primăvară cu un bec led, dar se poate face lumină și economie. Sau poate cu aplice led reușim ceva? Recent au apărut și pe piața din România surse de iluminat cu led, cele care sunt populare și recunoscute pe plan internațional ca având o serie de beneficii evidente. Sunt sigură că în timp, și la noi se vor înlocui becurile clasice sau „economice” cu becurile tip led. Acestea au o eficiență mai mare în ceea ce privește consumul de energie, calitatea luminii emisă este mai mare și nu conțin gaze toxice, așa cum se întâmplă în cazul celor economice.            
           De ce să alegem becurile Led? Ce avantaje ne oferă? În primul rând, funcționează foarte bine și atunci când le spargeți din greșeală, de exemplu. Nu conțin substanțe nocive și nu emit radiații UV, spre deosebire de restul surselor de iluminat. Alte beneficii sunt : fiabilitatea, rezistența la factori externi. Aceste surse de lumină led pot fi utilizate în aproape orice mediu și au o durată de viață de 50.000 ore. Au aprindere imediată, sunt ușor de instalat și puternice. Nu în ultimul rând, vom scăpa de fluctuațiile luminii, cum se întâmplă în cazul neoanelor. Pe voi nu vă obosesc acele fluctuații? 

           De unde vă puteți cumpăra și voi astfel de becuri led? MagicLed este magazinul online care comercializează diferite tipuri de corpuri de iluminat cu led și susține înlocuirea surselor de iluminat tradiționale cu acestea, mult mai avantajoase și care au o serie de beneficii. Veți găsi aici spoturi led, aplica cu senzor, becuri cu led, benzi led, reflectoare, tuburi led și nu numai. Aceștia dețin și un showroom în București, loc în care puteți asista la demonstrații, teste comparative și măsurători. Și de ce să alegem acest magazin ? Pentru că aici găsiți o mare diversitate de produse, pentru că ei își propun să fie la dispoziția clienților cu sfaturi și informații și pentru că veți găsi produse de calitate la prețuri avantajoase.


     Puteți citi mai multe informații în acest articol.


You may also like