Rent a car ?

0 Comments
             Hei hei! Din varii motive, ați fost puși în situația de a apela la serviciile unei firme de închirieri auto. Poate că în familia dvs sunt mai multe persoane care au permis auto și se impune ca toți conducătorii să aibă nevoie de o mașină în aceeași perioadă, poate că mașina dvs este în service pentru o perioadă limitată de timp, dar aveți nevoie neapărat de mașină pentru a vă deplasa. Cum am spus, pot interveni o serie de probleme, pot fi cazuri și cazuri, însă în situații de acest gen este foarte bine să avem la cunoștință despre firmele care oferă spre închiriere mașini. Este de la sine înțeles că o astfel de firmă ne-ar ușura enorm munca! Așadar, rent a car Bucuresti

             În București, o firmă care oferă servicii de închirieri auto și la care puteți apela cu încredere este WLCRent.ro. Dedicarea și corectitudinea cu care tratează clienții recomandă această companie ca având unele dintre cele mai bune servicii din București. Aceștia oferă servicii de închirieri mașini în aeroportul Otopeni, Băneasa, orice locație din București și România. Personalul este pregătit să satisfacă orice cerințe ale clienților, de aceea asigură o gamă variată de autoturisme pentru închirieri.


             De ce aveți nevoie pentru a închiria o mașină? Aveți nevoie de un act de identitate și de permisul de conducere. Mașina se poate livra și preda în orice locație/adresă din București. În cazul în care întârziați returnarea mașinii cu maxim două ore, nu se va percepe nicio taxă în plus, dar dacă depășiți acest termen, se va plăti o zi în plus.
             
             Și totuși, de ce să alegem serviciile acestora? Pentru că satisfac dorințele clienților, sunt serioși. Avantajele sunt : număr nelimitat de kilometri, asistență rutieră non stop, suport clienți non stop, asigurare Full Casco și RCA, prețuri minime, spălarea mașinii la livrare și predare gratuită, discount de până la 70% la închirieri pe termen lung. 

             Dacă vreți să aflați și alte informații despre aceste servicii la modul general, citiți acest articol.
You may also like