Noi carucioare pentru copii de la Bekid !

0 Comments
       Bekid este un magazin destinat părinților deoarece aici este locul în care se comercializează produse pentru copilași. Este magazinul preferat al părinților, iar acest fapt se datorează calității înalte a produselor disponibile, dar și a diversității produselor destinate acestei categorii.


       Site-ul este dezvoltat de câțiva părinți care au trecut și ei prin aceste etape și înțeleg nevoia clientului de a găsi ușor și rapid produsul ideal, iar raportul calitate-preț să fie avantajos. Aici este locul unde veti gasi ceea ce aveti nevoie - tineti minte, pentru carucioare copii apelati la Bekid.ro ! 

       Căruciorul 2 in 1 Coccolle 628 are design modern și cadru din aluminiu anodizat. Mânerul și spătarul sunt reglabile. Are o centură de siguranță cu prindere în 5 puncte. De asemenea, căruciorul este prevăzut cu un coș de cumpărături și husă de protecție pentru picioare împotriva frigului. 


       Căruciorul 3 in 1 Giggle Red Bubbles Cosatto conține landou, are roți detașabile cu ușurință, husă anti-ploaie și scaun sportiv.
       Căruciorul pentru gemeni Chipolino Duet black caviar este alcătuit dintr-un cadru rezistent și ușor, spătar reglabil, mâner ergonomic, husă pentru piciorușe și coșuri pentru cumpărături încăpătoare.       După cum bine observați, este destul de greu de ales dintre toate aceste modele. Fiecare cărucior are anumite caracteristici și este bine să le aveți în vedere. Trebuie să fiți conștienți de ce are nevoie copilul dumneavoastră atât în primele luni de viață, dar și când va mai crește și veți fi nevoiți să îl luați în parc, în mașină, etc. 


       Pentru a vă fi mai ușor, puteți începe cu bugetul disponibil. Apoi trebuie să aveți în vedere gradul de confort atât la folosirea în interior, cât și în aer liber. 


       Următorul pas ar fi legat de alegerea căruciorului în funcție de roți. Dacă îl veți folosi pe suprafețe netede, precum în mall-uri sau străzi pietonale, vă este potrivit unul cu roți mici. Dacă vă plac mai degrabă plimbările în natură, pe suprafețe denivelate, trebuie să vă orientați către unul cu jante mai mari, eventual și cu suspensii.


       Nu în ultimul rând, trebuie să acordați o mare atenție nivelului de siguranță pe care îl oferă produsul pe care urmează să îl cumpărați. 


Dacă se află pe aici mămici, voi ce aveți în vedere când alegeți căruciorul?


You may also like