Esti in cautarea unui job?

0 Comments
             Hei hei! În prezent, tehnologia ne ajută enorm în procesul de a găsi un loc de muncă potrivit. O mulțime de platforme online, precum APTJob te ajută să găsești jobul ideal, de fapt joburi București și nu numai! Aici puteți găsi joburi full time, part time dar și internship-uri sau stagii de practică. Care ar fi avantajele folosirii acestei platforme? Joburile sunt actualizate în permanență, puteți căuta jobul după domeniul dorit. Mai mult decât atât, pe site sunt disponibile o mulțime de articole care să te ajute în procesul de integrare în forța de muncă.

             Însă, pentru a găsi ceva potrivit pentru tine, trebuie să fii hotărât, să știi ceea ce vrei, dar trebuie să acorzi o atenție deosebită CV-ului. De aceea, astăzi vreau să vorbesc despre acest subiect, și anume cum să construiești un CV centrat pe realizări.


             În primul rând, la rubrica experiență/realizări, este recomandat ca fiecare articol să înceapă cu un verb de acțiune. Recomandate sunt verbele : am proiectat, am implementat, am gestionat sau am dezvoltat, pentru că transmit dinamism. 

             În al doilea rând, un angajator va dori întotdeauna să vadă rezultate concrete, iar cel mai bun mod de a ilusta acest lucru este prin cifre. Folosind o abordare de genul „am crescut vânzările cu 25% în 3 luni”, angajatorul va ști exact la ce să se aștepte din partea ta, iar acest fapt îl va ajuta enorm în luarea deciziei corecte. Totuși, trebuie precizat faptul că nu trebuie să ai CV-ul plin de cifre - este suficient să incluzi cifrele la acele realizări pe care le consideri tu reprezentative și care te-ar ajuta în mod real să te angajezi pe acel post pentru că astfel te vei diferenția de ceilalți candidați.
             
             Nu în ultimul rând, nu uita un lucru - fii tu însuți! Nu exagera cu anumite amănunte și încearcă să te autoevaluezi într-un mod obiectiv! Și, ați participat la bursa locurilor de muncă?

You may also like