Servicii de tractari

0 Comments
         Din nefericire, se mai intampla sa intampinam dificultati in trafic, precum : să rămâi în pană, să rămâi fără combustibil, să rămâi înzăpezit, sa întâmpinați o problemă mecanică/electrică/tehnică, bateria vi s-a descărcat și aveți nevoie de curent sau pur și simplu doriți tractarea mașinii între două localități. În situațiile de acest gen, este bine să știți că vă puteți baza pe serviciile unei firme specializate și profesioniste pe domeniul tractărilor auto. Dar oare care este acea firma care va poate scoate din impas?

         Cunosc un astfel de caz. Un coleg de munca al prietenului mei a întâmpinat o astfel de problemă în trafic. Era în Brasov, totul parea a fi in regula, însă pe drum a avut o defecțiune, ceea ce l-a făcut să întârzie puțin. A fost un eveniment neașteptat, însă s-a dovedit a fi o problemă tehnică minoră la directie, ceea ce e în regulă, căci ar fi putut fi și mai rău! Spre norocul lui, a aflat în acel moment de serviciile de tractări AloTractari. O echipă a sosit foarte rapid și s-a ocupat de problema acestuia; mai mult decât atât, tariful a fost și el avantajos. Deoarece personalul de la AloTractari sunt conștienți de faptul că secretul unei afaceri de succes este strâns legat de gradul de satisfacție a clientului, aceștia acordă o mare atenție cerințelor dvs! Firma este disponibilă în mai multe județe, precum : Arad, Timiș, Cluj, Sibiu, Brașov, Bacău, Buzău, Dolj,Olt, Ilfov, Constanța.


         Pe lângă serviciile de tractări auto, mai puteți apela la compania AloTractări și în cazul în care doriți să închiriați o mașină. Aceștia mai pun la dispoziția clienților un service auto cu tarife foarte mici în București. De asemenea, personalul specializat poate fi solicitat și pentru a vă oferi asistență tehnică la locul accidentului.


         Ați apelat la serviciile acestei companii? Sunteti multumiti de serviciile oferite?You may also like