Ce ne spune Octavian Patrascu despre Arta Contemporana

0 Comments
           Nu ati auzit de Octavian Patrascu? Foarte rau, insa veti afla mai multe in continuare, citind acest articol. Patrascu Octavian Constantin este un economist de succes de la care ai multe de invatat. Este un om cu o dorinta puternica de explorare, curios fata de tot ceea ce este nou, de aici derivand, de altfel, dorinta de a deveni business developer. Acesta nu s-a lasat influentat de cei din jur in momentul alegerii specializarii, dar s-a dovedit a fi cea mai buna alegere pentru Octavian Constantin Patrascu, care in prezent face ceea ce ii place, se dedica cu pasiune si castiga din asta! De aceea consider ca este un model demn de urmat : cu totii ne dorim sa facem ceea ce ne place si sa transformam pasiunea in job. 

           Acesta detine un blog pe care puteti gasi articole interesante. Unul dintre acestea, care mi-a atras atentia in mod deosebit, este cel referitor la parerea lui Patrascu Octavian despre arta contemporana romaneasca. In opinia acestuia, arta contemporana romaneasca este o investitie pe termen lung. Desi considerata un lux, adevarul este ca arta contemporana nu costa e avere, este intr-adevar accesibila. Achizitiile pot fi valorificate in timp, potentialul unei colectii de opere de arta isi va spori valoarea in timp. "Arta contemporana poate fi business-ul de maine", afirma Patrascu Constantin Octavian. Este un domeniu nou pentru oamenii de afaceri, e oarecum ferita de fluctuatiile economice intalnite in cazul activitatii unui business obisnuit, de exemplu.

           V-am sporit interesul? Vreti sa mai cititi si alte articole redactate de acesta? Puteti accesa blogul acestuia. De asemenea, Octavian este prezent si in diferite retele sociale. Il puteti gasi in urmatoarele : Octavian Patrascu Twitter, Constantin Patrascu Pinterest, Octavian Constantin Patrascu Linkedin.
             


You may also like