Solutie pentru situatiile de urgenta - ai ramas in pana?

0 Comments
              Hei hei! Da, din când în când se întâmplă inevitabilul - să rămâi în pană, să rămâi fără combustibil, să rămâi înzăpezit, întâmpinați o problemă mecanică/electrică/tehnică, bateria vi s-a descărcat și aveți nevoie de curent sau pur și simplu doriți tractarea mașinii între două localități. În situațiile de acest gen, este bine să știți că vă puteți baza pe serviciile unei firme specializate și profesioniste pe domeniul tractărilor auto. 

               Din nefericire, tatăl meu a întâmpinat o astfel de problemă în trafic. Era în Sibiu, tocmai își luase noua mașină,un Ford, însă pe drum a avut o defecțiune, ceea ce l-a făcut să întârzie puțin. A fost un eveniment neașteptat, însă s-a dovedit a fi o problemă tehnică minoră la cutia de viteze, ceea ce e în regulă, căci ar fi putut fi și mai rău! Spre norocul lui, a aflat în acel moment de serviciile de tractări AloTractari. O echipă a sosit foarte rapid și s-a ocupat de problema tatălui meu; mai mult decât atât, tariful a fost și el avantajos. Deoarece personalul de la AloTractari sunt conștienți de faptul că secretul unei afaceri de succes este strâns legat de gradul de satisfacție a clientului, aceștia acordă o mare atenție cerințelor dvs! Firma este disponibilă în mai multe județe, precum : Arad, Timiș, Cluj, Sibiu, Brașov, Bacău, Buzău, Dolj,Olt, Ilfov, Constanța. 

                Pe lângă serviciile de tractări auto, mai puteți apela la compania AloTractări și în cazul în care doriți să închiriați o mașină. Aceștia mai pun la dispoziția clienților un service auto cu tarife foarte mici în București. De asemenea, personalul specializat poate fi solicitat și pentru a vă oferi asistență tehnică la locul accidentului.

Ați apelat la serviciile acestei companii? 


You may also like