Apeleaza la servicii de incredere!

0 Comments
         Hei hei! Se întâmplă ca uneori să fiți puși în situația de a apela la serviciile unui personal calificat pentru a vă ajuta cu traducerile, fie că este vorba despre un document oficial sau despre cele personale. Mai mult decât atât, cu toate că pe internet găsiți dicționare online sau site-uri care realizează traduceri automate, acestea nu sunt de încredere datorită faptului că nu vă oferă traduceri coerente, formulate corect din punct de vedere sintactic și/sau gramatic. Cel mai bun exemplu de „așa nu” este bine-cunoscutul Google Translate. Sincer vă spun, mă crucesc atunci când văd ce traduceri realizează! Din opinia mea, Google Translate e bun doar pentru opțiunea audio, căci da - chiar e pronunția exactă! 
          
           Acum că am clarificat acest aspect, am ajuns la concluzia că este necesar să apelăm la astfel de servicii în situațiile de acest tip. Cu toate acestea, este o mare varietate de firme și traducători individuali care sunt la dispoziția clienților. De aceea, în funcție de nevoile noastre și de alte circumstanțe, trebuie să alegem colaboratorii ideali! În primul rând, dacă alegem seviciile unui singur traducător, mai mult ca sigur timpul acestuia este mai limitat, la fel și puterea de muncă, deci va finaliza sarcina mai lent, comparativ cu o agenție formată din mai multe persoane. De asemenea, un singur traducător are resurse și servicii limitate și mai mult ca sigur vă poate oferi traduceri doar în 1-2 limbi străine, rare cazurile în care o persoana să știe mai multe ( și la un nivel profesional! ) . 
 
          O firmă perfectă, care prestează servicii la un nivel înalt de profesionalism, este Academia de traduceri , formată din cea mai mare echipă de traducători, având astfel posibilitatea să ofere clienților săi servicii complete în toate limbile. Aceștia traduc peste 1000 de pagini zilnic, colaborează cu peste 300 de traducători, acoperind astfel peste 100 limbi străine, dețin echipamente și dotări profesionale, resurse și tehnologie avansată. Nu în ultimul rând, aceștia pun mare preț pe dezvoltarea profesională continuă. Puteți traduce aici orice : acte, documente personale, website-uri, acte auto, acte de studii, traduceri medicale, tehnice, etc.


Ați apela la serviciile acestora?

You may also like