Despre asigurari RCA

0 Comments
              Hei hei! Daca ai ajuns aici, cu siguranta esti in cautarea tipului de asigurare potrivita pentru nevoile tale. Dar oare unde puteti gasi ceea ce aveti nevoie? Eu va recomand www.inbrok.ro . De ce va recomand firma Inbrok? Simplu : Inbrok.ro doreste sa devina brokerul dumneavoastra de incredere si un partener de nadejde pentru fiecare client in parte! Fiind reprezentata de o echipa tanara, firma va pune la dispozitie cea mai variata gama de produse in domeniul asigurarilor de pe piata online. Prin intermediul acestora, va puteti face o asigurare RCA, CASCO, asigurarea obligatorie pentru locuinta, asigurare pentru calatorie. In plus, puteti opta pentru pensii private, asigurare de viata si sanatate, polita malpraxis sau de raspundere civila. Nu in ultimul rand, mai puteti apela la serviciile lor in cazul in care sunteti in cautarea unui intermediar de credite. Nimic mai simplu, nu? Sunt destul de complexe si variate serviciile oferite, nu e asa?

RCA ieftin Inbrok


               Referindu-ne acum la asigurarile RCA, vreau sa evidentiez de ce este benefic sa apelati la serviciile acestei firme in acest caz. Inbrok este partener Destine Broker de Asigurare, societate de brokeraj cu capital romanesc, care a avut cea mai mare ascensiune in ultimii ani, permitandu-le astfel sa caute si sa ofere clientilor cea mai buna oferta pentru tipul de asigurare cautat. Cateva dintre beneficiile colaborarii cu aceasta companie experimentata sunt : ei detin cea mai variata gama de asigurari de pe piata online; polita este livrata in aceeasi zi in Timisoara si Alba Iulia, iar pentru restul tarii livrarea se va face in maxim 24 de ore de la confirmare; clientii beneficiaza de asistenta telefonica sau la birourile acestora, in caz de dauna; clientii pot beneficia de oferte speciale zilnice si concursuri lunare. Un alt serviciu oferit de acestia, care mie mi se pare foarte foarte amabil si important, este acela ca reprezentantii firmei va vor apela cu cateva zile inainte de expirarea politei, pentru a nu exista posibilitatea sa va expire asigurarea, evitandu-se astfel eventualele amenzi. Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de acest serviciu este să completați un formular cu data expirării RCA-ului, a ITP-ului, a rovignetei și datele personale.

               Daca va intrebati cu ce asiguratori colaboreaza aceasta firma, ii aveti enumerati mai jos : Allianz Tiriac, Astra Asigurari, City Insurance, Generali, Omniasig, Asirom, Carpatica, Euroins, Groupama, Uniqa.

Stiati de aceste noutati?
Veti apela la serviciile acestei firme?


You may also like