Cauti etichete autoadezive ?

0 Comments
             Hei hei! Articolul de astazi este destinat personalizarii sticlelor de bauturi. Daca citesti acest articol, probabil ca esti reprezentantul unei companii din segmentul bauturilor sau esti pe cale de a deveni unul, asadar esti interesat de crearea unui brand propriu si ai nevoie de ceva inovator, atractiv, in asa fel incat produsele tale sa fie printre fruntasele de pe piata.  

              Dupa cum bine stiti, companiile specializate pe comercializarea bauturilor se incadreaza in profilul celor mai puternice, celor mai competitive industrii, care inregistreaza un volum foarte mare de etichete. Bauturile se regasesc intr-o diversitate mare de sortimente si sunt prezente in volum mare in aproape orice fel de magazin. Imaginea reprezinta o calitate cheie, care nu trebuie sub nicio forma neglijata. Imaginea joaca un rol foarte important in promovarea produsului si in durata de viata a produsului pe piata, alaturi de competitie. O eticheta nu doar ca este responsabila cu atragerea atentiei, dar mult mai important, pozitioneaza produsul in segmentul dorit (low,medium,premium), pentru a se putea realiza astfel raportul optim dintre pret si calitate. Nu in ultimul rand, design-ul unei etichete stabileste publicul tinta.              Pentru ca produsele dumneavoastra sa fie apreciate si atractive, fiind astfel evidentiata calitatea, nu trebuie sa va ganditi de doua ori inainte de a apela la serviciile unei companii specializate in acest sens. De aceea, va recomand o firma specializata in acest domeniu, a carei echipa detine experienta necesara pentru a crea un design unic, iesit din tipare. Firma va pune la dispozitie o multime de tipuri de etichete, precum etichete bauturi autoadezive cu efect holografic.


De ce sa alegeti etichetele cu efect holografic? Deoarece stralucirea si luciul vor atrage atentia publicului consumator. Acest tip se remarca prin durabilitate si estetica deosebita. Nu in ultimul rand, acest tip de eticheta mai este folosit pentru securizarea produsului impotriva contrafacerii. 

Ati apela la serviciile acestei firme?You may also like