Hei hei! Îndrăznești să fii retro? Poate că urmează un eveniment important. Poate că faci pregătirile pentru nuntă. Poate că va avea loc în curând un eveniment pe care chiar tu îl organizezi, sau la care participi, însă vrei să ai o experiență de neuitat, vrei să atragi atenția într-un mod plăcut sau pur și simplu ești iubitor al stilului retro, iar dacă acest fapt se combină și cu mașinile, e și mai bine! Personal iubesc mașinile retro, mai ales limuzinele. Mă fascinează stilul lor inconfundabil! Sinceră să fiu, eu oricum ador acea perioadă din istorie și tot ce presupune aceasta! Pentru că vă spuneam mai sus de posibilitatea organizării unui eveniment sau a participării la unul important, aș vrea să vă dau un exemplu. Limuzinele de epocă vor întregi cu siguranță decorul și vor conferi o eleganță aparte evenimentului în cauză.

            Puteți închiria o limuzină pentru nuntă, pentru botez, pentru tururi organizate ale orașului, pentru ședințe foto-video ( imaginați-vă un shooting la un castel impunător, iar unul dintre accesorii să fie chiar o limuzină - perfect! ) , pentru campanii și promoții publicitare, pentru televiziune și film, pentru corporate sau chiar pentru parade și raliuri. Dar oare de unde am putea închiria o limuzină pentru un astfel de eveniment ? În ajutorul nostru sosește www.limuzinedeepoca.ro , care ne oferă posbilitatea de a închiria o astfel de bijuterie pentru un eveniment de neuitat! Firma este din Iași, deci puteți închiria mașini mai ales dacă sunteți de aici. Dar dacă sunteți din alt județ, dar tot vreți să apelați la serviciile lor, am o veste bună : este posibil acest lucru, dar doar cu o programare realizată în prealabil. În țară, mașinile vor fi transportate pe platformă.

Limuzine de epoca

Dar oare cum au ajuns la acest concept deținătorii site-ului ? Ce relație există între aceștia, clienți și calitatea serviciilor oferite?
Ei bine, așa cum între deținătorii afacerii și mașini există o relație specială, se dorește ca aceeași relație să fie menținută și în raport cu toți clienții. Ceea ce îi stimulează este dorința de a dărui zâmbete, emoții și clipe unice. De asemenea, aceștia militează pentru conservarea și restaurarea corectă a acestor bijuterii istorice, dar și pentru informarea cât mai corectă a celor interesați de acest fenomen. 

Eu cu siguranță aș alege serviciile lor și chiar am câteva idei. 
Dar voi? 

               Hei hei! Mai e foarte puțin timp și intrăm în lunile de iarnă. Cu toate acestea, deja a fost o primă ninsoare, în octombrie, iar astăzi în București credeam că va ninge, la cum a fost vremea. Șoferii auto au o obligație importantă de îndeplinit, și aceea de a își dota autoturismele cu anvelope potrivite sezonului - cele de vară trebuie neapărat înlocuite cu cele destinate folosirii iarna. De ce trebuie să facem asta? Deoarece siguranța noastră și a celor din trafic ( fie ei pietoni sau pasageri ) trebuie pusă pe primul loc! Trebuie ca fiecare șofer să fie conștient că nu sunt suficiente anvelopele all seasons, deoarece caracteristicile sunt diferite. De asemenea, este total greșit și periculos să folosim cauciucuri de iarnă doar când vedem urme de zăpadă, căci sunt în primul rând diferențe la aderența pe carosabil. 

anvelopă iarnă Mentor


                Marele avantaj al anvelopelor de iarnă constă în îmbunătățirea manevrabilității autoturismului și în eficientizarea procesului de frânare în timp util! De aceea trebuie să alegem cu mare atenție anvelopele, căci reprezintă singura legătură de contact dintre mașină și carosabil - de multe ori, această diferență poate avea urmări colosale. În ajutorul nostru sosește distribuitorul de anvelope Acvila Romania. Aici puteți găsi anvelope pentru orice sezon, în funcție de necesitățile voastre. Distribuitorul primește mai multe plusuri din partea mea pentru faptul că livrarea se efectuează în 48h, garanția produselor este de 24 luni, iar un consultant al firmei vă va sta mereu la dispoziție pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune anvelope pentru dvs, acest lucru din urmă fiind gratuit!

anvelopă iarnă Dunlop

Puteți afla mai multe și din acest video:

V-ați pregătit deja pentru iarnă?                 Este oficial! După multe decizii, după mult timp în care m-am tot gândit și răzgândit, după momentele în care nici să dorm nu mai puteam la gândul că vreau să plec într-o lungă vacanță bine-meritată, m-am decis în cele din urmă : voi pleca la Paris cu cei dragi! De fapt, cine nu ar vrea să viziteze celebrul oraș? Este un oraș fascinant, încărcat de istorie și bun gust. Numeroasele obiective turistice din capitala Franței sunt cunoscute în întreaga lume, unele au devenit chiar simboluri recunoscute de oricine. Se spune că este imposibil să îl vizitezi pe tot, mai ales într-un timp scurt, însă dacă aveți și voi ocazia să ajungeți acolo, trebuie să aveți în vedere o listă de obiective turistice importante care nu trebuie ratate! 


În primul rând, vreau să văd Turnul Eiffel - e total absurd să nu mergi să vezi acest monument care, practic, îl asociezi automat cu Parisul. Este primul lucru care îmi vine în minte când mă gândesc la Paris. 


Mai apoi, aș vrea să vizitez Castelul Versailles, unul dintre cele mai mari și opulente din întreaga lume! Acest castel este un exemplu perfect de artă franceză a secolului al XVIII-lea  și se află pe lista patrimoniului Universal UNESCO.

Un alt loc pe care nu vreau să îl ratez este Muzeul Luvru, cel mai vizitat muzeu de artă din lume, plin de încărcătură istorică și un muzeu național al Franței. Aici se află multe opere de artă de o valoare inestimabilă, precum celebra Mona Lisa. 

Alte obiective pe care nu vreau să le ratez sunt : Catedrala Notre Dame, Arcul de Triumf, Bulevardul Champs-Elysees și Grădinile Tiuleries. Desigur, mai sunt și multe altele care mă fascinează, însă voi vedea la acel moment dacă mă pot încadra în timp. 

Această vacanță a putut fi planificată și cu ajutorul companiei Aerolines. Am procurat bilete spre Paris Aerolines prin intermediul site-ului lor online la un preț avantajos. Prețurile pentru bilete pornesc de la 199 euro, pentru opțiunea dus-întors, zbor efectual de Air France. Toate taxele au fost incluse, iar această ofertă este valabilă pentru plecările după data de 15 ianuarie 2015. Dacă și voi vreți să profitați de ofertă, trebuie să vă grăbiți, căci zborurile ieftine cu plecări din București sunt în limita stocurilor disponibile.


Unde v-ați planificat următoarea vacanță?


            Hei hei! Acum că examenul de Bacalaureat a trecut de mult timp, la fel și admiterea, sunt sigură că mulți studenți care nu doresc/nu au primit loc de cazare în căminele studențești caută alte soluții alternative pentru a locui pe perioada studenției. Sau poate că pur și simplu sunteți în această zonă, fie la muncă, fie în vacanță și nu aveți un loc unde să stați. Vreau să vin în ajutorul vostru și, de aceea, am început să caut soluții, să caut locuri pentru cazare avantajoase în această locație, iar în calea mea a apărut Sancasa.ro . 

            De ce să alegeți să folosiți serviciile acestei agenții? Pentru că echipa care vă va întâmpina este una tânără, dinamică, cu putere de muncă și gata să vă ajute! Aceștia sunt clasați printre cei mai mari și importanți dezvoltatori imobiliari din municipiu, datorită faptului că își doresc să vă ofere tot ce se poate mai bun, dar și pentru că au o experiență vastă, de 15 ani, din care jumătate în afara granițelor. De-a lungul testului timpului, aceștia au evoluat, s-au dezvoltat armonios și au reușit să câștige încrederea clienților. Cu alte cuvinte, profesionalismul și calitatea sunt atributele clare care îi definesc pe reprezentanții agenției de imobiliare Sancasa. 

             Pe lângă apartamentele pe care le găsiți disponibile pe site-ul agenției, firma deține și următoarele ansamble rezidențiale : Eleganță I , Eleganță II și Eleganță III , ultimul din urmă fiind cel mai recent. Amplasat la aproximativ 1,5 km de centrul orașului, complexul este alcătuit din 5 blocuri cu regim de înălțime de la P+2 la P+3+M și dispune de 92 apartamente în total. Blocurile din acest ansamblu sunt dotate cu lift. Construcția are structură din cadre de beton armat cu zidărie din cărămidă, la exterior placată cu termoizolație de polistiren. Finisajele exterioare sunt alcătuite din lemn, piatră și tencuială decorativă. Alte dotări demne de menționat ar fi : ușă intrare securizată, interfon, preinstalare cablu TV, internet, telefon, aer condiționat, tâmplărie PVC cu geam termopan. 

Apartamente Sebes

PS : Dacă vreți să aflați mai multe despre Sebeș, puteți intra aici.

Ați apela la această agenție ? 

              Hei hei! Mă gândesc din ce în ce mai serios să transform mica mea pasiune pentru frumusețe, artă, culori și bun gust într-o afacere. Dacă am început dintr-o joacă și din dorința de a arăta eu bine, toate acestea combinate cu simț artistic și afinitate pentru frumos, acum mă pot bucura cu faptul că sunt solicitată de multe persoane să le fac să se simtă speciale la diverse evenimente, iar cea mai dificilă, dar reprezentativă, este sarcina de a machia mirese - și da, mă pot lăuda că am machiat și mirese, și nu puține!                Am nevoie de o strategie de marketing - nu ceva complicat, dar eficient. Am câteva idei, iar faptul că urmez o facultate cu profil economic mă ajută enorm ( abia aștept semestrul următor să fac Marketing, să aflu cât mai multe lucruri ) . Una dintre metodele la care aș putea apela este aceea de a aplica un sticker personalizat, reprezentativ, pe mașina mea. Dar dacă vorbim de promovarea unui alt tip de serviciu/produs, putem la fel de bine să folosim etichete autoadezive.  Oare de unde putem face rost de astfel de autocolante, în așa fel încât să ne fie respectate dorințele și nevoile ? Ne salvează aceste etichete auto-adezive LabelPrint . De ce LabelPrint? Vă propun această firmă deoarece au o experiență de peste 10 ani în domeniu, fapt ce îi recomandă ca oferind produse calitative la un preț în avantajul tău. LabelPrint se regăsește într-un tipar înalt al calității, de aceea proprietarii doresc să vă mulțumească pentru încrederea și loialitatea oferite!


Alte motive în plus să alegeți LabelPrint ? Veți fi întotdeauna asistați de către departamentul de consultanță și service pentru a face cea mai bună decizie, dar mai ai și alte avantaje pe care le las să le descoperiți!

Ei, ce spuneți? Ați apela la o astfel de metodă?

             Good news, fashion hunters! Choies has prepared for us an attractive offer for Black Friday. In fact, there will be discounts up to 90% between Nov 25th and Nov 30th, so you have enough time to choose whatever you want! Isn't it awesone? It's probably I won't miss this offer and you should do the same! I put an eye on these items :

Which one do you like the most?


               Hei hei! Eu sunt tare fascinată de decorațiunile interioare și când e vorba de așa ceva, ador să dau sfaturi, să mă implic mai mult sau mai puțin în crearea rezultatului final. Momentan, mă tot gândesc cum să îmi decorez noul spațiu de machiaj - am în plan să îmi iau lumini, să am un sistem de iluminat potrivit nevoilor mele, am o idee despre mobilierul destinat depozitării produselor de machiaj, dar și alte mici detalii pe care le voi stabili la momentul potrivit, când ce e mai important este deja stabilit. 

                Când vine vorba de iluminatul în interior, trebuie să știm în primul rând stilul pe care vom merge - uneori mixul de stiluri diametral opuse nu este cea mai bună soluție. Poți alege un stil glamour, contemporan, retro, vintage sau minimalist. Dar oare care e cea mai bună variantă pentru tine? Pentru asta puteți apela la Atas și serviciile companiei. Această companie, deoarece își dorește să fie cât mai aproape de clienți, indiferent de complexitatea proiectelor, a înțeles nevoia de dezvoltare a unei serii de abilități din cadrul companiei, echipa fiind astfel specializată pe diferite arii de interes. Experiența acestora de 20 de ani îi recomandă pentru acest lucru, oferindu-vă nu doar asistență profesională, ci și o gamă de variată de corpuri de iluminat, în funcție de stilul dorit. Mi-au atras atenția mai multe corpuri iluminat interior Atas și vreau să vi le arăt și vouă! 

Acest corp de iluminat în stil minimalist îl văd potrivit pentru un studio sau salon ( inclusiv de makeup ) , dar și pentru locuința proprie, de ce nu? Este atât de practic și versatil încât îl putem asorta cu usurință. 

Această lustră glamour o consider potrivită atât pentru un studio, cât mai ales pentru un bar sau club. Nu știu să vă spun de ce îmi place, dar e cert că am rămas cu gândul la acest model!

Dacă sunteți iubitoare de articole vintage, atunci cu siguranță acest candelabru vă va fascina! E mai pretențios decât modelele afișate mai sus, deci îl consider potrivit pentru un restaurant sau hotel. 

Voi acordați atenție acestui aspect? 
Care model este favoritul vostru de mai sus?

               Hei hei! Nu mă plâng, dar am un program foarte încărcat : facultatea și timpul alocat studiului individual, plus cursul de makeup la care merg în weekend sunt activitățile principale cărora le dedic tot timpul necesar. Astăzi m-am gândit să vă vorbesc despre cursul de makeup. Mă voi referi la experiența mea atât în calitate de cursantă, cât și în calitate de model ( da, am fost model pentru cursantele de la perfecționare ). Atmosfera este foarte plăcută, mă simt foarte bine și nici nu simt când trec cele 8 ore! Simt că am făcut cea mai bună alegere urmând cursurile acestei școli pentru că da, am cu adevărat ce să învăț!

*Am făcut cunoștință cu produsele, cu pensulele de machiaj. Avem la dispoziție o gamă variată de produse. Dintre brandurile pe care le folosim, pot aminti : Numeric Proof, Atelier Paris, Ben Nye, Cascade of Colors, Graftobian, Kim.

*Mi-am mărit și eu colecția de pensule cu acestea, de la Kim. Scuzați prima și a patra pensulă, am făcut poza înainte să mă pregătesc să le spăl.

* Practică, practică și iar practică.

Practică - primele machiaje pe modele 
( click pe poză pentru a o vedea mai mare )

*Tehnica creionului
             * Combinație : tehnica creionului, a acuarelei, a gelului și a pastelului


* Tehnica acuarelei și a pastelului 


  * Demonstrații din cadrul cursului de perfecționare oferite de trainerul nostru, Maria Lihacheva ( mai multe poze aici )


* Eu, model pentru o cursantă din cadrul cursului de perfecționare. Machiajul este realizat în tehnica creionului.

             Hei hei! Am decis ca articolul de azi să îl dedic ideilor de cadouri și surprize, și de aceea vreau să îți ofer un sprijin în găsirea unui cadou mai neconvențional, mai îndrăzneț pentru partenerul tău. Probabil se apropie ziua lui de naștere sau ziua onomastică, poate că te gândești deja de acum la un cadou potrivit de Crăciun sau pur și simplu vrei să îi faci o surpriză, dar nu știi ce să alegi. Oricare ar fi motivul pentru care ești în căutarea cadoului perfect, trebuie să te pregătești din timp, să te informezi cu privire la cele mai avatajoase oferte și, în final, să faci cea mai bună alegere, atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău!

             Vă propun astăzi oferta celor de la PerfectDiva . „Când a fost ultima dată când ți-ai surprins iubitul?” este deviza campaniei. Aveți posibilitatea de a alege o lenjerie sexy ( babydoll, halat, pijama, catsuit, corset, body sau costumaș ) din cele peste 30 de modele disponibile pe site la prețul de doar 99 lei. Fără alte costuri suplimentare, veți beneficia de transport gratuit oriunde în țară. Mai mult decât atât, veți primi garantat și un cadou din partea magazinului, din respect pentru clienții acestuia! Repet, nu sunt alte costuri. Pentru 99 de lei vei beneficia de toate acestea! Nu e așa că este o ofertă super? Dacă nu te-am convins, poate că imaginile cu aceste produse o vor face mai mult ca sigur :

* produs fabricat din poliester și elastan.
*produsul include chilotul tanga

* halat cu margini dantelate - nu e însoțit de cămășuță
* fabricat din poliamidă și elastan

* pijama din două piese : top și boxer
* fabricată din poliamidă și elastan

Ce spui, vei profita de această ofertă?

                  Hei hei! Cred că fiecare dintre noi se gândește la ziua cea mare, la ziua nunții.Noi avem datoria de a ne pregăti din timp - cred că nu mai e un secret că toate vrem să arătăm fabulos în ziua cu pricina, iar rochia și restul detaliilor trebuie puse la punct cât mai bine. Atunci când alegem rochia de mireasă, trebuie ca aceasta să fie potrivită pentru noi, atât la detalii și stil, cât și la faptul că trebuie să fie în armonie cu silueta noastră. Nu trebuie să lăsăm la o parte nici calitatea materialului. Astfel, eu vă propun aceste rochii de mireasa Calin Events . De ce vă recomand Calin Events ? Vă recomand rochiile de aici deoarece acestea sunt realizate în România din cele mai bune materiale și sunt potrivite pentru orice siluetă. Cuvintele care caracterizează cel mai bine produsele lor sunt : feminitate, eleganță, bun gust și modele tinerești, neîncărcate. Nu în ultimul rând, veți găsi adesea cele mai bune oferte și reduceri la rochii ( nu doar cele de mireasă, ci și cele de seară ) . 

                  Personal, ador rochiile de mireasă tip sirenă cu aplicații din dantelă. Aceste rochii se potrivesc persoanelor mici de statură ( cu mențiunea ca aceasta să nu fie lungă ) sau celor înalte și subțirele. Este foarte sexi, însă trebuie să ai o condiție fizică excelentă. La Calin Events mi-a atras atenția acest model, disponibilă pe alb și ivoire.       
                 

O altă rochie care mi-a atras atenția este aceasta, în stil grecesc. Este foarte simplă, dar absolut uimitoare! Are spatele gol și plasă aplicată în față, pe bust. 


Ultima rochie care mi-a atras atenția este aceasta, cu decolteu în formă de inimă. Ceea ce este un atu al acestei rochii îl reprezintă croiala bustului, potrivită pentru orice tip de siluetă și orice mărime de bust. Este un model foarte versatil, iar rochia aceasta este și clasică, și deosebită. 


Ați apela la CalinEvents pentru a procura rochia de mireasă perfectă?
   
          Hei hei! Așa cum v-am promis, revin cu un alt articol despre promoțiile disponibile și la noi de Black Friday. Cred că nu mai e nevoie să spun că Black Friday are o amploare și popularitate atât de mare. De Black Friday este o ocazie bună să profităm de reduceri pentru a ne cumpăra tot ce ne dorim. Cine nu își dorește să cumpere produse de o calitate superioară la un preț tentant?

          Magazinul care participă la această ofertă și care va oferi clienților săi reduceri substanțiale este Motorvip, site-ul online destinat pieselor auto. Nu știu ce părere aveți voi, dar chiar e cazul să ne pregătim cu anvelope de iarnă, asta dacă nu ați făcut-o deja! Spre bucuria și beneficiul clienților, Motorvip a pregătit peste 85,000 de accesorii auto, piese auto, tuning, jante și anvelope care vor avea prețuri reduse de Black Friday. Mai mult decât atât, Motorvip.ro oferă fiecaărui client care plasează o comandă un voucher cu o valoare de 2 ori mai mare decât valoarea comandată, promoția fiind oferită exclusiv de Black Friday. La următoarea comandă clientul are reducere de 10% dar nu mai mult decât valoarea care o are primită pe voucher. Voucherele au un procent de discount din următoarea comandă și o valoare maximă de reducere. Mare atenție, totuși! Toate reducerile sunt reale! Aceștia nu scumpesc nimic anterior; aceștia au procedat corect și în edițiile următoare, iar clienții anteriori sunt martorii acestui fapt!

             Eu și tatăl meu suntem deja în căutarea unor anvelope pentru iarnă. Ne-am oprit atenția asupra următoarelor mărci de anvelope de iarnă :


             Anvelopele Tigar Winter1 au un preț foarte mic, de doar 133,28 lei bucata. Produsul este nou, cu garanție, iar diametrul este de 13. Au aderență la suprafețele umede, ceea ce e foarte important! Aceste anvelope au dimensiunile 155/70/13. 

Anvelopele Viking Snowtech II au prețul puțin mai ridicat decât cele amintite anterior - 157,92 lei, însă au diametrul mai mare - de 14, și alte dimensiuni, și anume : 155/65/14. Zgomotul de exterior este mai mare la aceste anvelope, comparativ cu cele de mai sus. 


Ultimele anvelope care mi-au atras atenția sunt cele de la Riken Snowtime. Acestea costă 169,12 lei și au diametrul tot de 14, însă diferă celelalte dimensiuni : 185/60/14. Și în cazul acestora, zgomotul de exterior este mai mare decât al primului model. Totuși, dintre toate acestea, design-ul acestei mărci îmi place cel mai mult! Sper doar să fie potrivite pentru mașina mea - tata mă va lămuri curând. 


Voi veți profita de reducerile oferite de Motorvip?
 
              Hei hei! Cu siguranță abia așteptați să vină ziua reducerilor masive - Black Friday. Cu toate că nu este o creație proprie țării noastre, acest obicei a căpătat contur destul de repede și la noi, ceea ce e super bine, mai ales pentru aceia dintre voi care au o listă întreagă cu produse indispensabile, dar un discount generos ar fi singurul lucru care mai lipsește pentru a-i stimula să facă achizițiile necesare.

               Dacă încă nu ați aflat ce magazine organizează aceste reduceri masive de Black Friday, m-am gândit să vă dau de veste imediat, mai ales că nu mai este mult timp la dispoziție! Acum puteți profita de ofertele de Black Friday de pe site-ul Bekid, magazinul online destinat produselor pentru cei mici. În acest mod, veți economisi niște bănuți. Cu ocazia Black Friday, toate produsele din această categorie vor fi reduse substanțial. 

                 Veți profita de reducerile masive oferite de Bekid la produsele din acea categorie? Cu siguranță eu o voi face, mai ales pentru că am de luat câteva cadouri pentru o prietenă dragă care a născut în urmă cu câteva luni. Știu din surse sigure că își dorește un scaun auto pentru copilașul ei, așa că m-am gândit să o surprind ( hihi, sper să nu citească tocmai ea această postare ) . 

                   Consider potrivit pentru băiețelul ei acest scaun auto albastru. Pare foarte sigur, mai ales datorită faptului că este prevăzută cu centură de siguranță în cinci puncte, detașabilă. Pentru că e reglabil, produsul poate fi folosit pe termen lung. Producătorul precizează faptul că poate fi folosit de la 1 an la 12 ani. Prețul este foarte mic, iar dacă va fi redus de Black Friday, chiar va fi un chilipir! 


Un alt scaun care mi-a atras atenția este acesta. Design-ul este foarte atragător și elegant, este la fel ca și cel de mai sus sigur, datorită centurii de siguranță cu prindere în 5 puncte, însă este un pic mai scump. Dacă va fi redus de Black Friday, va merita investiția și acest scaun auto violet!


Ce spuneți, se merită? Veți profita de reducerile de Black Friday?


             Hei hei! M-am bucurat de câteva zile libere, timp pe care l-am dedicat celor dragi. Cum am ajuns acasă, pe lângă faptul că toți mă așteptau cu bucurie, mai era și un colet mic, abia sosit de la poștă, care a străbătut un drum lung până la mine. Fustița e foarte comodă și e, de fapt, fustă-pantalon. Materialul e mai grosuț, deci e ideală pentru vremea aceasta. Ghetele sunt și ele foarte chic și comode, dar mă așteptam să fie mai solide, să aibă materialul mai rezistent. 


Pulover : Romwe
Fustă : Oasap
Cizme : Oasap
Colanți : no name
Colier : Borealy
Ceas : no name

Ce părere aveți despre acest outfit ?