Transport colete Romania-Spania - cauti informatii?

0 Comments
              Hei hei! Sunt foarte, foarte sigura ca fiecare a avut de expediat, la un moment dat, un colet in strainatate; sau de primit, dupa caz. De cativa ani eu primesc mereu colete din strainatate prin diverse mijloace. Cel mai popular este prin intermediul postei romane, insa stiu ca nu putini sunt de parere ca aceasta optiune ne ofera multe insatisfactii. Mai ales in aceasta perioada, este nebunie cu toate coletele - de fel, eu evit sa trimit sau sa plasez comenzi, caci nu de putine ori am aflat de cazuri de pierdere a pachetelor pe drum ... sau de intarzieri foarte mari. 

              Din fericire, exista si alte solutii pentru a evita neplacerile si pentru a ne asigura de faptul ca pachetul nostru ajunge cu bine la destinatie. Spre exemplu, Expresstrans asigura transportul coletelor din Romania in Spania si invers. Daca aveti nevoie de servicii de cea mai buna calitate, puteti apela cu incredere la acestia!

firma coletarie Romania-Spania

De ce sa alegeti serviciile oferite de Expresstrans in detimentrul altora? Pai, in primul rand, toate mijloacele de transport puse la dispozitie de aceasta companie sunt asigurate, iar transporturile sunt guvernate de conventia internationala  CMR. Apoi, flexibilitatea organizatorica si personalul calificat al companiei de transport au permis ca acestia sa aiba un raspuns prompt la schimbarile pietei. Mai mult decat atat, pe durata desfasurarii transportului coletului, clientii sunt tinuti la curent cu toate detaliile legate de marfa lor, primind in permanenta informatii despre stadiul la care s-a ajuns.

Daca sunteti curiosi, as vrea mai departe sa va dau mai multe detalii despre cum se realizeaza expeditia si cateva dintre conditiile lor. In primul rand, in cazul produselor fragile, ambalate necorespunzator, firma nu isi asuma raspunderea in cazul in care se deterioreaza ceva. In orice alta situatie, in cazul deteriorarii coletului in timpul transportului, orice reclamatie se va face direct delegatului firmei, in momentul sosirii la destinatie. 
Coletele vor fi eliberate doar pe baza actului de identitate. 
Pachetele nu se avizeaza telefonic si nu se livreaza la domiciliul clientilor. 
Este interzisa introducerea de bani si alte valori in colete.
Firma nu isi asuma raspunderea pentru obiectele introduse in pachet si nedeclarate, in cazul in care acestea sunt retinute la vama.


Ati folosit aceste servicii?
PS : Puteti afla date generale despre transporturi aici.You may also like