Solutii pentru incalzirea termica

0 Comments
              Hei hei! Acest subiect ar fi fost bine venit dezbatut mult mai devreme, insa cum iarna, asa cum o stiam noi, cu zapada si ger, intarzie sa apara, sunt de parere ca totusi nu e prea tarziu sa va informez cu privire la acest aspect. In cazul in care nu v-ati consolidat sistemul de incalzire termica sau aveti in plan sa il modificati, va propun eu o solutie. Va propun sa apelati la centralele termice, dar nu la oricare, ci la centrale termice in condensatie CalduraVie. Cu ce e diferita o astfel de centrala fata de una obisnuita? Pai, in primul rand, are un nivel scazut de poluare si arzator precombinat cu modulatie completa. Sunt disponibile in mai multe variante de putere, fapt ce permite montarea lor pe perete sau chiar pe podea. 


Pe langa acestea, mai gasiti si centrale cu peleti, inclusiv cazane. Acestea sunt proiectate pentru incalzirea locuintelor si a cladirilor de diferite dimensiuni. Si acest tip de centrala are avantajele sale, precum : aprindere automata, nu impune o anumita calitate a combustibilului utilizat, sistem automat de alimentare a combustibilului, este complet automatizata, permite folosirea termostatelor de camera, este prevazut cu sistem automat de curatare a cenusii, este prevazut cu rezervor/buncar de combustibil cu o capacitate de 150 litri, are sistem de curatare a schimbatorului de caldura, modulul de control protejat prin parola, emisii reduse de noxe, fiabilitate si eficienta ridicata.


De ce ar trebui sa apelam la serviciile companiei Caldura Vie? Pentru ca relatia cu clientii este foarte importanta pentru acestia, si de aceea ofera servicii sigure, complete, optime pentru fiecare camin. Profesionalismul ii defineste pe acestia, iar toate proiectele de acest tip sunt pe maini bune. Implementarea se va face de personalul calificat, astfel incat orice proiect sa fie complet si sigur! Nu in ultimul rand, clientii pot beneficia de consiliere gratuita - in acest mod, un inginer(specialist in energie) experimentat iti va oferi cea mai buna solutie, conform nevoilor si posibilitatilor tale! Spuneti voi, nu e super?

Ce parere aveti? Ati apela la produsele si serviciile acestei companii?


You may also like