Servicii traduceri Craiova

0 Comments
             Hei hei! Din cand in cand, avem nevoie sa apelam la firme autorizate de traduceri, din diverse motive. Fie ca avem nevoie sa ne traducem niste documente importante, fie ca vrem sa fim siguri de acuratetea traducerii, este foarte important sa alegem cu atentie compania la care vom merge pentru a solicita aceste servicii,asta daca nu vrem sa apara neplaceri ulterioare. Nu va voi spune azi de cele din orasul meu sau din Bucuresti, ci va voi spune de o singura companie disponibila si in Craiova, si in Constanta. 

Traduceri Craiova - www.traducorice.ro

Aceasta firma ofera o multitudine de servicii si incearca sa satisfaca clientii, atat din punct de vedere a calitatii. cat si din punctul de vedere al costurilor cat mai mici. 
Echipa este tanara, formata din membri atent selectionati, iar majoritatea lucreaza in acest domeniu de mai multi ani, deci experienta este un cuvant cheie.
Ceea ce ii defineste pe acestia este promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul desavarsit. 
Nu in ultimul rand, v-ar putea interesa si faptul ca aceasta firma isi doreste in permanenta sa isi extinda echipa de traducatori, asa ca daca se afla printe voi pasionati de limbi straine sau absolventi de studii superioare, puteti incerca sa aplicati la un job aici, cine stie? 

Daca acest articol este binevenit, dat fiind faptul ca erati cu adevarat in cautarea unei firme pentru traduceri autorizate, mai departe as dori sa va prezint oferta acestora, cat si preturile.

In cazul in care doriti efectuarea unei traduceri din limbile de circulatie internationala - engleza, franceza, germana, spaniola, italiana - in romana, si/sau invers, preturile incep de la 15 lei pe pagina.
In cazul in care doriti efectuarea unei traduceri din limbile rare - rusa,bulgara, maghiara,turca,greaca,araba,portugheza,ebraica,olandeza,suedeza,polona,ceha,etc - in romana si/sau invers, preturile incep de la 40 de lei pe pagina. Preturile pentru interpretare simultana si consecutiva incep de la 400 lei/zi ( 8 ore ) sau 90 lei pe ora. 
Pentru traducerea autorizata nu se percepe niciun cost suplimentar.
In cazul in care este necesara si legalizarea traducerii, onorariul notarial este de 38 lei pe document si nu se percepe comision pentru acest serviciu suplimentar. Pentru colationare, insa, pretul este de 50% din pretul integral al traducerii. 
In cazul in care solicitati o traducere tehnica sau medicala, aceasta se va taxa suplimentar.
Nu in ultimul rand, este bine de stiut faptul ca preturile pot fi negociate, in functie de volum, termen limita si nivelul de dificultate.

PS : Daca vreti sa aflati date despre traduceri la modul general, puteti citi aici.
You may also like