Review : Apa termala Avene

0 Comments
              Hei hei! Nu am mai postat de mult timp, știu, dar chiar nu am avut timp să mă mai ocup de blog așa cum mi-am propus. Sper ca din anul viitor să îmi revin la activitatea mea și la ritmul meu constant de a posta, căci mă simt tare prost. Am rămas în urmă cu postările, am multe articole tip review dar și ținute de prezentat. Astăzi mi-am propus să vă prezint unul dintre produsele care așteaptă de mult timp cumințel, un produs foarte util, destinat îngrijirii tenului, dar care are mai multe întrebuințări. Despre ce produs este vorba - despre apa termală Avene !

              Despre produsul Avene și firma aceasta ar fi multe de spus, deoarece are o istorie îndelungată. Voi încercă să vă spun pe scurt câteva informații utile și interesante. Produsele își au originea în Franța, în satul cu același nume, Avene. Având la bază acest izvor, s-a dezvoltat un centru hidroterapeutic foarte celebru, iar cu timpul laboratoarele Avene își consolidează poziția de lider internațional. Având o compoziție unică și constantă, apa termală Avene izvorăște din pământ cu un debit de până la 70 000 de litri/oră. Încă nu s-au descoperit toate secretele acestei ape magice, însă în ultimii 30 de ani s-au făcut progrese remarcabile. Această apă termală are proprietăți naturale de calmare și anti-iritante, fiind recomandată până și celor mai sensibile tipuri de piele. Apa termală este îmbuteliată direct de la sursă în laboratoarele destinate cercetării și astfel este disponibilă publicului larg, dar și pacienților care aleg să meargă direct la izvor. Eu am avut ocazia să folosesc acest produs ( și încă îl folosesc ), iar acum aș vrea să vă expun părerea mea! 
































„Apa termală Avène este ȋmbuteliată direct de la sursă, asigurând conservarea tuturor proprietăţilor calmante, anti-iritante şi anti-inflamatorii.

Beneficii
Veţi fi învăluiţi de o senzaţie de catifelare şi calmare.
Întreaga puritate delicată a Apei termale Avène Thermal vă oferă protecţie de durată
*După proceduri chirurgicale
*Înroşire facială
*Iritaţii cutanate
*Arsuri solare
*Iritaţii ale scutecului
*După demachiere
*După bărbierit
*După efort fizic
*După epilare
*În timpul călătoriilor, pentru răcorire

Este pentru mine?

Avène Apă Termală este recomandată cu precădere pentru pielea sensibilă, hipersensibilă, alergică sau iritată.”


Am folosit apa termala Avene cu precădere vara, moment în care am avut timp suficient să observ dacă mi se potrivește sau nu acest produs. Așa cum este menționat în descrierea oficială, are mai multe întrebuințări. Înainte de a continua, vreau să subliniez faptul că acest produs e recomandat cu precădere pielii sensibile, alergice, iritate, iar tenul meu este mixt, rareori sensibil ( mai degrabă iarna am observat că este mai sensibil ) . Anumite nepotriviri sau rezultate neașteptate se pot datora și acestui fapt, de aceea nu garantez că și voi veți întâmpina aceeași situație ca și mine. 
În primul rând, îmi place la acest produs faptul că se poate aplica ușor, fiind dotat cu pulverizator, asemenea fixativelor. Când îl aplic, este nevoie de 2, maxim 3 pufuri și îmi place faptul că este o senzație foarte plăcută când îl aplic. Nu este apos, nu se prelinge pe față, e mai degrabă ca un norișor de vapori catifelați care îți mângâie pielea. Intră foarte rapid în piele și nu îmi lasă o senzație neplăcută. Tenul nu rămâne lipicios, de fapt nici nu se mai simte produsul pe ten după nici 2 minute și nu e nevoie să ne clătim. Știu că alte persoane se mai clătesc sau folosesc o dischetă demachiantă pentru a elimina surplusul după ce folosesc apa termală, dar eu nu simt nevoia să fac asta.


Mi-a plăcut foarte mult să folosesc acest produs pe timpul verii pentru senzația de revigorare oferită. Nu pot să vă descriu în cuvinte cât de plăcută este senzația! L-am folosit atât înainte să ies din casă, dar și la întoarcere, indiferent dacă mă machiam sau nu. În cazul în care mă machiam, am observat că ajuta la aderarea mai bună a fondului de ten, dar nu mi s-a părut că a sporit în mod deosebit și rezistența acestuia - nu aș înlocui fixatorul pentru machiaj cu această apă termală! 
Producătorul menționează faptul produsul este benefic după proceduri chirurgicale - ei bine, eu nu am avut ocazia să îl testez în acest caz, deci nu vă pot spune nimic. De asemenea, este benefic în cazul în care avem înroșiri faciale, iritații cutanate și arsuri solare. Aici nu sunt nici de acord, nici împotrivă. Am avut mici arsuri solare, însă nu am observat o îmbunătățire evidentă și rapidă, ci doar o ameliorare ușoară. Știu că alte persoane îl foloseau când aveau coșuri, pe motiv că le diminua și dispăreau mai repede - nu am observat acest lucru. 
Nu am avut să văd dacă este cu adevărat benefic în cazul iritațiilor ale scutecului, dar poate ne ajută o mămică care îmi e cititoare?
După demachiere, efort fizic și în timpul călătoriilor da, l-am folosit pentru a-mi reîmprospăta tenul, lucru adeverit. 
În plus, și prietenul meu a folosit acest produs, nu neapărat doar după bărbierit, și s-a adeverit și în cazul lui faptul că avea tenul revigorat, mai proaspăt. Nici pe mine, dar nici pe el nu l-a afectat acest produs, nu ne-a lăsat senzație de uscare a tenului sau de descuamare. 
După epilare nu l-am folosit, pentru că nu am probleme cu iritarea pielii, însă alte persoane spun că le-a ameliorat iritația. 

Prețul e un pic cam mare, dar cel mai avantajos este să luăm flaconul de 300 ml. Dacă vreți doar să îl testați, puteți găsi și varianta de 50 ml, mai ieftină, dar pe termen lung tot prima variantă v-o recomand. 

Mai jos aveți o poză cu ce este inscripționat pe ambalaj :




Cantitate : disponibil în tub de 50, 150 și 300 ml
Preț : variază între 17 lei și 59 de lei, în funcție de cantitate
Puteți achiziționa acest produs, precum și altele marca Avene, de pe Aoro.

Ce părere aveți? Ați folosit acest produs?
Ce părere aveți despre acesta?





You may also like