Inregistrare domenii de la Gazduire.ro

0 Comments
         Odată cu deschiderea unui blog/site, fiecare blogger ar trebui să ia în calcul obținerea unui domeniu propriu, indiferent de nișa acestuia deoarece conferă acelui site mai multă credibilitate, mai mult profesionalism. Dar nu doar domeniul este suficient pentru a avea site-ul funcțional. Un lucru important este și găzduirea web, sau hosting-ul. Pentru cei care nu știu, găzduirea web face ca site-ul respectiv să fie accesibil tuturor utilizatorilor de internet.

Domenii Gazduire.ro


         Deși am blogul de peste doi ani, încă nu am trecut pe domeniu propriu, însă intenționez să o fac. Tot căutând pe internet, am dat peste pachetele de hosting web si oferta de inregistrare domenii de la Gazduire.ro. Mai departe as vrea sa va prezint oferta acestora pentru inregistrare de domenii.

         In primul rand, aveti posibilitatea de a alege un domeniu .RO la pret redus, de doar 29 euro! Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi impreuna cu un pachet de hosting si inregistrezi domeniul dorit la acest pret, mentionat anterior!

          Daca nu va incanta aceasta optiune, aveti posibilitatea de a alege un domeniu .RO in functie de preferinte la 33 euro, fara a comanda si un pachet de hosting. Pretul este intreg si taxa de inregistrare a domeniului se plateste o singura data. 

          Mai mult decat atat, daca nu doriti domeniu .RO, ci .com, .net, .eu sau .info, puteti obtine unul pentru doar 10 euro! Domeniile se platesc anual. 

           Nu in ultimul rand, daca doriti un domeniu .org, il puteti obtine acum pentru 10 euro, in loc de 20! Si in acest caz, taxa este anuala.
      
           De ce sa alegi serviciile acestui site? Deoarece beneficiezi de servicii rapide - rezervarea domeniilor se face automat, este sigur - fiind reseller autorizat de domenii web si pentru ca inregistrarea se face garantat pe numele clientului.
       
           Pe bloggerii care au citit acest articol aș vrea să îi întreb cât de important consideră acest aspect.
                                                 Sper că v-am ajutat cu acest articol!
PS : Poate vreti sa aflati mai multe informatii generale despre domenii.


You may also like