VitalPlant - Importanta produselor naturiste

0 Comments
                 Nu de puține ori s-au demonstrat beneficiile remediilor naturale. Indiferent că folosim preparatele naturiste din comerț sau pe cele din cămara proprie, putem ameliora unele simptome sau chiar trata anumite afecțiuni în acest mod, fără a apela la medicamente costisitoare. Spre exemplu, putem calma tusea cu un ceai din coji de nuci sau putem trata insomnia cu infuzie de flori de tei. Să nu uităm de miere și de numeroasele ei beneficii și moduri de întrebuințare! Cu toate acestea, părerile sunt împărțite, fie că vorbim de specialiști, fie că vorbim de pacienți. Trebuie, însă, să fim conștienți că astfel de produse naturiste pot înlocui medicamentele clasice doar în cazul afecțiunilor minore, sau mai degrabă pot fi folosite ca suplimente alături de metodele clasice, dacă ne este permis; pentru problemele mai grave de sănătate, nu trebuie să ne gândim de mai multe ori, ci pur și simplu mergem la doctor pentru a beneficia de servicii medicale adecvate!

                 Eu sunt pro metodelor naturiste, însă în limitele menționate mai sus. De multe ori folosesc ceaiuri speciale pentru tratarea tusei sau răcelii înainte de a lua medicamente, pentru că sunt un pic mai rezistentă acum și în doar 2-3 zile pot scăpa de răceală doar pentru că am tratat micile simptome cu un ceai naturist. Astfel de ceaiuri puteți găsi pe VitalPlant - și nu doar pentru tratarea tusei și răcelii, ci și antireumatice, antistres, digestive. 

                  Uneori mai iau și suplimente naturiste pentru detoxifiere și imunitate, mai ales primăvara și toamna. Totuși, în acest caz am grijă să cer sfatul medicului de familie, căci nu vreau să îmi fac singură rău, neadministrându-mi corect suplimentele. Obișnuiesc să iau aceste suplimente atunci când este posibil :

Produse Detoxifiere - VitalPlant

                     Nu în ultimul rând, sunt adepta aromaterapiei. Clientele mele la machiaj și nu numai știu că mereu am candela cu uleiuri îmbietoare alături și da, chiar îmi conferă o stare de bine! Și nu doar atât, dar aceste uleiuri pot fi folosite pentru masaj, unele sunt bune ciar și pentru îngrijirea tenului sau tratarea anumitor afecțiuni. Spre exemplu, uleiul de migdale dulci nu doar că este adjuvant în cazul iritațiilor și inflamațiilor, dar poate fi folosit pentru : buzele crăpate și uscate,  atenuarea cearcănelor și hidratarea pielii din acea zonă, netezirea cuticulelor părului și înlăturarea machiajului, inclusiv rezistent la apă!


Voi apelați la metodele naturiste?
Dacă da, ce tratamente cunoașteți?

PS : Aici puteți citi un articol interesant, legat de acest subiect.


You may also like