Vacanta la Paris!

0 Comments
                 Este oficial! După multe decizii, după mult timp în care m-am tot gândit și răzgândit, după momentele în care nici să dorm nu mai puteam la gândul că vreau să plec într-o lungă vacanță bine-meritată, m-am decis în cele din urmă : voi pleca la Paris cu cei dragi! De fapt, cine nu ar vrea să viziteze celebrul oraș? Este un oraș fascinant, încărcat de istorie și bun gust. Numeroasele obiective turistice din capitala Franței sunt cunoscute în întreaga lume, unele au devenit chiar simboluri recunoscute de oricine. Se spune că este imposibil să îl vizitezi pe tot, mai ales într-un timp scurt, însă dacă aveți și voi ocazia să ajungeți acolo, trebuie să aveți în vedere o listă de obiective turistice importante care nu trebuie ratate! 


În primul rând, vreau să văd Turnul Eiffel - e total absurd să nu mergi să vezi acest monument care, practic, îl asociezi automat cu Parisul. Este primul lucru care îmi vine în minte când mă gândesc la Paris. 


Mai apoi, aș vrea să vizitez Castelul Versailles, unul dintre cele mai mari și opulente din întreaga lume! Acest castel este un exemplu perfect de artă franceză a secolului al XVIII-lea  și se află pe lista patrimoniului Universal UNESCO.

Un alt loc pe care nu vreau să îl ratez este Muzeul Luvru, cel mai vizitat muzeu de artă din lume, plin de încărcătură istorică și un muzeu național al Franței. Aici se află multe opere de artă de o valoare inestimabilă, precum celebra Mona Lisa. 

Alte obiective pe care nu vreau să le ratez sunt : Catedrala Notre Dame, Arcul de Triumf, Bulevardul Champs-Elysees și Grădinile Tiuleries. Desigur, mai sunt și multe altele care mă fascinează, însă voi vedea la acel moment dacă mă pot încadra în timp. 

Această vacanță a putut fi planificată și cu ajutorul companiei Aerolines. Am procurat bilete spre Paris Aerolines prin intermediul site-ului lor online la un preț avantajos. Prețurile pentru bilete pornesc de la 199 euro, pentru opțiunea dus-întors, zbor efectual de Air France. Toate taxele au fost incluse, iar această ofertă este valabilă pentru plecările după data de 15 ianuarie 2015. Dacă și voi vreți să profitați de ofertă, trebuie să vă grăbiți, căci zborurile ieftine cu plecări din București sunt în limita stocurilor disponibile.


Unde v-ați planificat următoarea vacanță?
You may also like