Oferte Black Friday - scaune auto copii

0 Comments
              Hei hei! Cu siguranță abia așteptați să vină ziua reducerilor masive - Black Friday. Cu toate că nu este o creație proprie țării noastre, acest obicei a căpătat contur destul de repede și la noi, ceea ce e super bine, mai ales pentru aceia dintre voi care au o listă întreagă cu produse indispensabile, dar un discount generos ar fi singurul lucru care mai lipsește pentru a-i stimula să facă achizițiile necesare.

               Dacă încă nu ați aflat ce magazine organizează aceste reduceri masive de Black Friday, m-am gândit să vă dau de veste imediat, mai ales că nu mai este mult timp la dispoziție! Acum puteți profita de ofertele de Black Friday de pe site-ul Bekid, magazinul online destinat produselor pentru cei mici. În acest mod, veți economisi niște bănuți. Cu ocazia Black Friday, toate produsele din această categorie vor fi reduse substanțial. 

                 Veți profita de reducerile masive oferite de Bekid la produsele din acea categorie? Cu siguranță eu o voi face, mai ales pentru că am de luat câteva cadouri pentru o prietenă dragă care a născut în urmă cu câteva luni. Știu din surse sigure că își dorește un scaun auto pentru copilașul ei, așa că m-am gândit să o surprind ( hihi, sper să nu citească tocmai ea această postare ) . 

                   Consider potrivit pentru băiețelul ei acest scaun auto albastru. Pare foarte sigur, mai ales datorită faptului că este prevăzută cu centură de siguranță în cinci puncte, detașabilă. Pentru că e reglabil, produsul poate fi folosit pe termen lung. Producătorul precizează faptul că poate fi folosit de la 1 an la 12 ani. Prețul este foarte mic, iar dacă va fi redus de Black Friday, chiar va fi un chilipir! 


Un alt scaun care mi-a atras atenția este acesta. Design-ul este foarte atragător și elegant, este la fel ca și cel de mai sus sigur, datorită centurii de siguranță cu prindere în 5 puncte, însă este un pic mai scump. Dacă va fi redus de Black Friday, va merita investiția și acest scaun auto violet!


Ce spuneți, se merită? Veți profita de reducerile de Black Friday?
You may also like