Limuzine de epoca

0 Comments
           Hei hei! Îndrăznești să fii retro? Poate că urmează un eveniment important. Poate că faci pregătirile pentru nuntă. Poate că va avea loc în curând un eveniment pe care chiar tu îl organizezi, sau la care participi, însă vrei să ai o experiență de neuitat, vrei să atragi atenția într-un mod plăcut sau pur și simplu ești iubitor al stilului retro, iar dacă acest fapt se combină și cu mașinile, e și mai bine! Personal iubesc mașinile retro, mai ales limuzinele. Mă fascinează stilul lor inconfundabil! Sinceră să fiu, eu oricum ador acea perioadă din istorie și tot ce presupune aceasta! Pentru că vă spuneam mai sus de posibilitatea organizării unui eveniment sau a participării la unul important, aș vrea să vă dau un exemplu. Limuzinele de epocă vor întregi cu siguranță decorul și vor conferi o eleganță aparte evenimentului în cauză.

            Puteți închiria o limuzină pentru nuntă, pentru botez, pentru tururi organizate ale orașului, pentru ședințe foto-video ( imaginați-vă un shooting la un castel impunător, iar unul dintre accesorii să fie chiar o limuzină - perfect! ) , pentru campanii și promoții publicitare, pentru televiziune și film, pentru corporate sau chiar pentru parade și raliuri. Dar oare de unde am putea închiria o limuzină pentru un astfel de eveniment ? În ajutorul nostru sosește www.limuzinedeepoca.ro , care ne oferă posbilitatea de a închiria o astfel de bijuterie pentru un eveniment de neuitat! Firma este din Iași, deci puteți închiria mașini mai ales dacă sunteți de aici. Dar dacă sunteți din alt județ, dar tot vreți să apelați la serviciile lor, am o veste bună : este posibil acest lucru, dar doar cu o programare realizată în prealabil. În țară, mașinile vor fi transportate pe platformă.

Limuzine de epoca

Dar oare cum au ajuns la acest concept deținătorii site-ului ? Ce relație există între aceștia, clienți și calitatea serviciilor oferite?
Ei bine, așa cum între deținătorii afacerii și mașini există o relație specială, se dorește ca aceeași relație să fie menținută și în raport cu toți clienții. Ceea ce îi stimulează este dorința de a dărui zâmbete, emoții și clipe unice. De asemenea, aceștia militează pentru conservarea și restaurarea corectă a acestor bijuterii istorice, dar și pentru informarea cât mai corectă a celor interesați de acest fenomen. 

Eu cu siguranță aș alege serviciile lor și chiar am câteva idei. 
Dar voi? You may also like