Cauti apartamente in Sebes?

0 Comments
            Hei hei! Acum că examenul de Bacalaureat a trecut de mult timp, la fel și admiterea, sunt sigură că mulți studenți care nu doresc/nu au primit loc de cazare în căminele studențești caută alte soluții alternative pentru a locui pe perioada studenției. Sau poate că pur și simplu sunteți în această zonă, fie la muncă, fie în vacanță și nu aveți un loc unde să stați. Vreau să vin în ajutorul vostru și, de aceea, am început să caut soluții, să caut locuri pentru cazare avantajoase în această locație, iar în calea mea a apărut Sancasa.ro . 

            De ce să alegeți să folosiți serviciile acestei agenții? Pentru că echipa care vă va întâmpina este una tânără, dinamică, cu putere de muncă și gata să vă ajute! Aceștia sunt clasați printre cei mai mari și importanți dezvoltatori imobiliari din municipiu, datorită faptului că își doresc să vă ofere tot ce se poate mai bun, dar și pentru că au o experiență vastă, de 15 ani, din care jumătate în afara granițelor. De-a lungul testului timpului, aceștia au evoluat, s-au dezvoltat armonios și au reușit să câștige încrederea clienților. Cu alte cuvinte, profesionalismul și calitatea sunt atributele clare care îi definesc pe reprezentanții agenției de imobiliare Sancasa. 

             Pe lângă apartamentele pe care le găsiți disponibile pe site-ul agenției, firma deține și următoarele ansamble rezidențiale : Eleganță I , Eleganță II și Eleganță III , ultimul din urmă fiind cel mai recent. Amplasat la aproximativ 1,5 km de centrul orașului, complexul este alcătuit din 5 blocuri cu regim de înălțime de la P+2 la P+3+M și dispune de 92 apartamente în total. Blocurile din acest ansamblu sunt dotate cu lift. Construcția are structură din cadre de beton armat cu zidărie din cărămidă, la exterior placată cu termoizolație de polistiren. Finisajele exterioare sunt alcătuite din lemn, piatră și tencuială decorativă. Alte dotări demne de menționat ar fi : ușă intrare securizată, interfon, preinstalare cablu TV, internet, telefon, aer condiționat, tâmplărie PVC cu geam termopan. 

Apartamente Sebes

PS : Dacă vreți să aflați mai multe despre Sebeș, puteți intra aici.

Ați apela la această agenție ? You may also like