Alege rochia de mireasa perfecta!

0 Comments
                  Hei hei! Cred că fiecare dintre noi se gândește la ziua cea mare, la ziua nunții.Noi avem datoria de a ne pregăti din timp - cred că nu mai e un secret că toate vrem să arătăm fabulos în ziua cu pricina, iar rochia și restul detaliilor trebuie puse la punct cât mai bine. Atunci când alegem rochia de mireasă, trebuie ca aceasta să fie potrivită pentru noi, atât la detalii și stil, cât și la faptul că trebuie să fie în armonie cu silueta noastră. Nu trebuie să lăsăm la o parte nici calitatea materialului. Astfel, eu vă propun aceste rochii de mireasa Calin Events . De ce vă recomand Calin Events ? Vă recomand rochiile de aici deoarece acestea sunt realizate în România din cele mai bune materiale și sunt potrivite pentru orice siluetă. Cuvintele care caracterizează cel mai bine produsele lor sunt : feminitate, eleganță, bun gust și modele tinerești, neîncărcate. Nu în ultimul rând, veți găsi adesea cele mai bune oferte și reduceri la rochii ( nu doar cele de mireasă, ci și cele de seară ) . 

                  Personal, ador rochiile de mireasă tip sirenă cu aplicații din dantelă. Aceste rochii se potrivesc persoanelor mici de statură ( cu mențiunea ca aceasta să nu fie lungă ) sau celor înalte și subțirele. Este foarte sexi, însă trebuie să ai o condiție fizică excelentă. La Calin Events mi-a atras atenția acest model, disponibilă pe alb și ivoire.       
                 

O altă rochie care mi-a atras atenția este aceasta, în stil grecesc. Este foarte simplă, dar absolut uimitoare! Are spatele gol și plasă aplicată în față, pe bust. 


Ultima rochie care mi-a atras atenția este aceasta, cu decolteu în formă de inimă. Ceea ce este un atu al acestei rochii îl reprezintă croiala bustului, potrivită pentru orice tip de siluetă și orice mărime de bust. Este un model foarte versatil, iar rochia aceasta este și clasică, și deosebită. 


Ați apela la CalinEvents pentru a procura rochia de mireasă perfectă?
   


You may also like