De ce EuroPav?

0 Comments
               Hei hei! Astăzi vreau să abordez un subiect non-beauty. Ca să fiu mai clară, voi vorbi despre un producător de pavaje celebru din România. În cazul în care nu v-ați dat seama, este vorba de EuroPav. Cum, nu ați auzit de aceștia? Firma de care am amintit mai devreme este cel mai mare producător de pavele, dar și de produse auxiliare, cu sediul în București.                Cu o experiență de 16 ani, firma EuroPav pune la dispoziția clientului o gamă foarte variată de produse, în culori și modele diverse, toate acestea fiind de cea mai bună calitate. Echipa dedicată este gata oricând să sosească în ajutorul clientului când e vorba de montaj. De asemenea, produsele comercializate de acest producător au un grad crescut de rezistență în timp la cicluri repetate de îngheț-dezgheț sau la uzură. Cu toate acestea, prețurile sunt competitive, deci pe lângă faptul că beneficiați de calitate și servicii pe măsură, veți și economisi bănuți! 


Ce îi recomandă pe aceștia? De ce să apelați la serviciile oferite de EuroPav și nu la cele oferite de către altă firmă din domeniu? Simplu! Câteva rezultate notabile, precum cifra de afaceri, experiența vastă în domeniu, numărul de clienți fideli, fie ei persoane fizice, fie ei persoane juridice, toate acestea demonstrează calitatea serviciilor oferite și promptitudinea!

De-a lungul timpului, producătorul a investit în utilaje performante și materii prime de înaltă calitate, în așa fel încât să ofere produse competitive clienților săi. Produsele acestora sunt destinate spațiilor exterioare, deci aceștia înțeleg faptul că e nevoie de rezistența ridicată a produselor. 
Nu în ultimul rând, firma nu se limitează doar la a comercializa pavele; aici veți găsi și o gamă largă de accesorii pentru grădină, precum mini-fântâne arteziene, jardiniere, pitici de grădină, etc.
Și, un alt lucru demn de menționat : se asigură transportul comenzii la domiciliul clientului nu doar în București, ci în întreaga țară. 

Pentru a fi la curent cu noutățile, vă invit să urmăriți pagina lor de Facebook.

You may also like