Patuturi copii de la Bekid

0 Comments
               Cui nu-i plac copiii? Sunt atât de scumpi și emană atâta fericire, mai ales dacă sunt toți numai un zâmbet! Recent am aflat că o cunoștință așteaptă un bebe, așa că m-am gândit să caut un cadou pentru ei. Mi-ar plăcea să le ofer jucării sau un cărucior pentru copii, iar pe acest site am găsit o mulțime de produse destinate copilașilor.


               Site-ul este dezvoltat de câțiva părinți care au trecut și ei prin aceste etape și înțeleg nevoia clientului de a găsi ușor și rapid produsul ideal, iar raportul calitate-preț să fie avantajos. Aceștia livrează comenzi în toată țara, prin metoda preferată de dumneavoastră. Aici găsiți orice produs aveți nevoie pentru a decora camera puiuțului dumneavoastră! Îmi place foarte mult faptul că oferta acestora este destul de variată, de diversificată și de aceea sunt sigură că o mulțime de clienți ai magazinului sunt complet satisfăcuți de serviciile acestui magazin! Nu de puține ori am auzit că acest magazin este preferat de mii de părinți, iar dacă tu nu ai comandat încă de la ei, ce mai aștepți? Ca modalități de plată, sunt disponibile plata în numerar, la livrare, plata online cu cardul sau prin ordin de plată.

                În cazul în care cauți pătuțuri de lemn, trebuie să știi că Bekid este alegerea ideală! De ce? Pentru că beneficiezi de prețuri de producător, iar livrarea se face în 24 de ore. Veți primi garanție și clauză de returnare în termen de 14 zile dacă produsul nu e așa cum ți-ai dorit sau dacă nu satisface nevoile tale. Dacă ar fi să aleg un pătuț de lemn disponibil pe acest site, cred că ar fi acesta, pentru că este prevăzut și cu un sertar ideal pentru depozitarea hăinuțelor, a scutecelor sau a altor accesorii, pe lângă faptul că arată foarte bine. Este ușor de curățat și asamblat. Pătuțul este confecționat din pin și pal. Suportul pe care se instalează salteaua se reglează pe 3 niveluri.

Un alt pătuț pe care l-aș putea cumpăra ar fi acesta. Diferența ar fi că pătuțul de mai jos este pliabil, iar design-ul este mai girlish. Este prevăzut cu etaj intermediar, saltea pentru înfășat, arc cu jucării și geantă pentru transport. În plus, are plasă împotriva insectelor, un lucru de care oricine ar avea nevoie la mine în oraș, mai ales în sezonul estival! 


Care pătuț ar fi potrivit pentru voi?

You may also like