Review : Artdeco Lip Liner Soft Lip Liner Waterproof

0 Comments
              Hei hei! Am pregătit pentru astăzi un nou review, tot al unui produs de machiaj. Cred că a trecut o vreme de când am postat ultima data un articol despre un produs pentru conturarea buzelor. Nu știu ce părere aveți voi, însă un astfel de produs nu ar trebui să vă lipsească din trusa de machiaj pentru că un astfel de produs poate face diferența! Puteți să vă corectați ușor forma buzelor, dar un creion va ajuta și la sporirea persistenței unui ruj sau a unui luciu. Conturul de buze despre care vă voi vorbi astăzi este Artdeco Lip Liner Soft Lip Liner Waterproof  , un produs fabricat de una dintre cele mai bine cunoscute firme de produse de machiaj de origine nemțească pe care eu am ajuns să o îndrăgesc! În cazul în care nu știați, Artdeco este o firmă celebră ce a avut diverse colaborări cu mai multe celebrități de-a lungul timpului,precum Dita von Teese. Pe lângă acest lucru, producătorii nu sunt de acord cu testarea produselor pe animale, în consecință nici nu recurg la astfel de metode, ceea ce pe mine mă încântă. Nu în ultimul rând, produsele sunt calitative și satisfac nevoile clientului, în ciuda prețului mic pe care îl au. Ce poate fi mai bine de atât? Dar să nu ne mai lungim cu vorba, haideți să vedem dacă și în cazul acestui produs este la fel. 


„Formula special creată a acestui contur pentru buze, Soft Lip Liner, îl face să fie foarte persistent. După ce este aplicat, se usucă și devine rezistent la apă, contribuie la sporirea rezistenței rujului, deci nu permite scurgerea produsului de pe buze. Textura foarte cremoasă a acestui contur pentru buze asigura o aplicare precisă și ușoară. Imediat după aplicare, conturul pentru buze poate fi estompat. De asemenea, produsul este caracterizat printr-o putere mare de acoperire și opacitate. Conține antioxidanți naturali și vitamina E. Nu are parfum.”


Eu am ales o nuanță naturală, versatilă, cu care să pot face conturul buzelor indiferent de culoarea rujului pe care îl voi aplica mai apoi. Nuanța deținută de mine este Natural Lip Corrector și am putut să folosesc produsul așa cum mi-am propus pentru că nu a schimbat sau influențat în vreun fel nuanța rujului aplicat peste. Cu toate acestea, trebuie să știți că sunt 18 nuanțe disponibile pe Aoro, deci dacă vreți să vă luați o anumită culoare, care să se potrivească cu nuanța rujului preferat, vă puteți uita pe site și poate găsiți nuanța potrivită pentru voi! Avem beneficiul de a avea acces la o gamă largă de culori oferită de producător, ceea ce e super!

Conturul pentru buze se poate ascuți, fapt ce ne va ajuta să aplicăm produsul cu precizie. În plus, prin ascuțire produsul este dezinfectat și i se poate prelungi durata de viață. Un alt aspect pozitiv care trebuie menționat este acela că produsul pentru buze are o textură foarte cremoasă, fapt ce ușurează aplicarea. Spre exemplu, mie nu îmi plac creioanele rigide, care agață sau care nu se aplică așa cum trebuie pentru că rezultatul final nu va fi întocmai cel dorit.

Și de rezistența produsului sunt mulțumită! S-a observat o îmbunătățire în cazul rezistenței rujului aplicat peste acest produs,ce-i drept nu nemaiîntâlnită, dar decentă. Oricum, dacă vreți să fiți și mai sigure de rezistența rujului, puteți aplica sub creion un primer pentru buze și/sau peste ruj un fixator sau un strat subțire de pudră. 

Mai jos puteți vedea poze cu acest contur pentru buze:


Ca un mic truc, vreau să vă arăt la ce mai poate fi folosit acest produs, în aceeași nuanță : pentru a realiza un machiaj ombre al buzelor! Puteți aplica creionul în centrul buzelor, apoi un ruj pe restul suprafeței buzelor și un luciu la final pentru un efect mai atractiv. Am procedat astfel aici. Ce părere aveți?


Spre final, aș vrea să vă vorbesc un pic despre modul în care vă puteți contura buzele și cum puteți corecta forma acestora. Ca idee de bază, nuanțele deschise dau impresia de volum ( deci măresc ) , iar nuanțele închise dau impresia de estompare ( deci micșorează ) . 

Dacă ai buzele mici, trebuie să folosești rujuri în nuanțe deschise, strălucitoare sau luciuri de buze. Dacă consideri că nu este suficient, poți folosi un creion în nuanță apropiată de cea a buzelor tale sau de cea a rujului pe care îl vei folosi. După ce aplici fond de ten ( și pe buze ) , începe să trasezi conturul buzelor, depășind puțin conturul natural. Este mai bine să folosești mișcări mici, să adaugi puțin câte puțin. Nu trebuie să exagerezi cu conturul și nu trebuie neapărat să depășești conturul natural și sus, și jos. Poți doar să echilibrezi puțin proporțiile sau să definești arcul lui Cupidon. Ai grijă să nu se observe o diferență mare între nuanța conturului și cea a rujului! 

Dacă ai buzele mari, trebuie să folosești rujuri în nuanțe naturale și să le eviți pe cele foarte deschise și strălucitoare. Cu ajutorul conturului poți să echilibrezi proporțiile, să definești arcul lui Cupidon sau să le faci mai mici. Pentru asta, va trebui să trasezi noul contur în interiorul celui natural.

Cel mai important, însă, este să nu exagerezi și să ai grijă să nu fie contrastul prea mare între nuanța conturului și cea a rujului. Ideal ar fi să folosești un contur în aceeași nuanță/în nuanță neutră, dar te poți juca, creând un efect ombre, dar, repet, mare atenție! Nu vreți ca buzele să arate ca în poza de mai jos!Nuanța creionului pentru buze deținut de mine este 172.03 - Natural Lip Corrector. Produsul are 1,2 grame. Eu am dat pe el 35 de lei, dar acum găsiți anumite nuanțe ale acestui contur pentru buze și la doar 25 de lei!
Vă puteți lua un contur de buze de pe site-ul Aoro.

Ce părere aveți? Ați folosi acest produs? Sau mai bine zis, obișnuiți să vă conturați buzele?
Eu sunt mulțumită de produs, deci cu siguranță îmi voi lua și alte nuanțe!


You may also like