Cititor de coduri de la Idmag

0 Comments
          Hei hei! Am pregătit astăzi un articol diferit, non-beauty. Cum tehnologia s-a dezvoltat enorm, la fel s-au dezvoltat și ramurile industriei și ale economiei. Spre exemplu, din ce în ce mai multe magazine folosesc de ani buni cititoarele de coduri de bare. În cazul în care se află printre cititorii mei și viitori întreprinzători, doresc să vin în ajutorul lor cu câteva informații despre aceste dispozitive.

          În cazul în care vă interesează cum au fost concepute aceste dispozitive, sau mai bine zis acest procedeu de scanare a produselor, trebuie să știți că totul a pornit de la un proiect îndrăzneț al unor studenți de la Harvard. Produselor le erau anexate puncte de reper din cataloage de produse și erau centralizate într-o bază de date. Totuși, forma modernă a codurilor de bare a apărut în 1948. Setul de simboluri este restrâns, dar sistemele de alcătuire a codurilor de bare sunt foarte variate. Codurile dispun de un caracter special de start, dar și de unul de stop. Nu voi intra în alte detalii pentru că nici eu nu știu să vă explic mai pe larg, dar nici nu e un subiect foarte accesibil. Poate doar cei foarte pasionați de tehnologie vor dori să afle mai multe, așa că dacă v-am stârnit interesul, mă bucur. Dar să revenim! În ziua de azi, cititoarele de coduri sunt foarte utile și ar trebui să le luați în calcul în cazul în care doriți să deschideți un market.

          Dacă v-ați hotărât să faceți o investiție, dar nu știți de unde să începeți, vă dau eu o idee. PeIDmag puteți găsi produsele de care aveți nevoie. Magazinul vă oferă trei metode de achiziție, foarte avantajoase, în funcție de buget și cât puteți investi. Spre exemplu, puteți găsi echipamente SH sau le puteți lua pe baza unei plăți lunare de folosință. Livrarea se va face în 24h, iar pentru comenzile mai mari de 1000 euro+TVA veți primi transport gratuit. Sună bine?

Cititor de coduri Idmag


          Dacă nu v-am convins, sau cel puțin nu v-am pus deloc pe gânduri, puteți citi și acest articol. Aici vă este explicat mai în detaliu cum puteți face mai mult profit cu propriul magazin. Aveți posibilitatea de a face inventarul cu terminalele mobile sau chiar să creșteți nivelul de satisfacere a clienților voștri folosind aceste dispozitive!


Ce spuneți, ați fi pregătiți pentru o astfel de investiție?


You may also like