Pregatiri pentru o nunta de vis

0 Comments
           Hei hei! Nunta este un eveniment special, încărcat de emoții copleșitoare. Este o zi cu adevărat unică în viața fiecăruia dintre noi, de aceea trebuie să îi acordăm o atenție deosebită.

           Pentru că în această situație ne este imposibil să realizăm toate demersurile pentru nunta mult visată, avem nevoie de ajutorul cuiva. Aveți nevoie de ajutorul unei agenții de organizări evenimente pentru a pune la punct până și cele mai mici detalii. Reprezentanții agenției vă vor prezenta o listă cu cele mai bune restaurante, vă vor oferi sprijin în alegerea decorațiilor. În plus, puteți apela la aceștia și pentru aranjamentele florale. De cele mai multe ori, astfel de agenții au contracte și cu makep artiști, coafeze, fotografi sau cu cei care oferă sonorizări pentru petreceri, deci aveți posibilitatea să obțineti astfel și o reducere. Odată stabilite prioritățile, veți vedea oricum că va fi mult mai ușor, de aceea eu vă recomand să alegeți o agenție de evenimente care să vă mai preia din pregătiri.

            Când vine vorba de alegerea unuia dintre mai multe restaurante nunți, ar trebui să aveți în vedere locația, mărimea spațiului, dar și bugetul. În plus, ar fi de preferat ca restaurantul ales să ofere și posibilitatea de cazare, mai ales dacă știți sigur că aveți rude/prieteni care sosesc din alte localități. De asemenea, este recomandat ca în acea seară să aveți exclusivitate asupra localului; gândiți-vă cât de neplăcut ar fi ca alte persoane să intre, numai și la terasă, și să „se calce în picioare” cu invitații voștri sau ca personalul care vă servește să fie ocupat cu alte activități. Trebuie să mai aveți în vedere și dacă meniul este pe gustul vostru, dacă vă satisface și nu vă sfiiți să îl degustați. De asemenea, este recomandat să vă interesați dacă puteți aduce voi băuturile, astfel puteți să economisiți puțin.

Cum ar arăta planul ideal de organizare al nunții, în viziunea voastră?


You may also like