Jocuri online? De ce nu?

0 Comments
              Hei hei! Vi s-a întâmplat până acum să simțiți nevoia de o mică pauză? Să vreți să vă destindeți puțin? Sunt singură că vi s-a întâmplat, mai ales când vă aflați la serviciu și aveți o mică pauză sau atunci când aveți o zi liberă și nu aveți chef de nimic. Mie mi s-a întâmplat atunci când am avut job, în special vara când nu aveam așa mult de lucru sau pur și simplu când lenevesc pe acasă. Pentru acele momente, vă spun clar că aleg să mă joc jocuri mahjong . Poate o să vă amuze, dar eu întotdeauna am fost amatoare de jocurile pe calculator. De mică mi-a plăcut să mă joc pe calculator.


      Pentru aceste momente, vă recomand acest site cu jocuri online. www.jocuri.biz este un sitet cu jocuri pentru copii, în mod special. Site-ul este potrivit pentru toate vârstele, așa că zic de ce nu? Înafara jocului menționat mai devreme, când eram mai mică îmi plăcea să mă joc diverse jocuri legate de modă, dar și de aventuri. În prezent, am rămas cu plăcerea pentru aceste jocuri. Pe acest site veți găsi o varietate de jocuri : de acțiune, amuzante, de aventură, de colorat,de gătit, de machiat, dress-up. De asemenea, veți mai putea găsi jocuri cu împușcături, cu mașini, cu motociclete, puzzle, sport. Există și o categorie aparte pentru jocurile pentru copii.

       Dar să revenim. Cum am spus mai sus, jocurile sunt o alternativă plăcută de a-ți petrece timpul liber atunci când nu ai efectiv nimic de făcut! Eu de câte ori am ocazia intru pe acest site să mă mai destind puțin. Plus că fiecare are încă un copil în noi, de ce să nu îl "hrănim" din când în când cu astfel de plăceri?

        Eu întotdeauna m-am întrebat cum au apărut aceste jocuri. Ei bine, se pare că primul joc video a fost realizat între anii '50 - '60. Jocurile arcade au fost dezvoltate în anii '70 și au căpătat o popularitate imensă. De aceea, vom fi martorii epocii de aur a jocurilor arcade. Unul dintre cele mai celebre jocuri dintotdeauna este Pac-Man, care a devenit un hit și un adevărat fenomen cultural. Jocul a lansat un desen animat și cântece pop. A devenit chiar unul dintre cele mai copiate jocuri din toate timpurile.

Copilul din voi mai simte nevoia de un joc online?You may also like