Echipamente industriale?

0 Comments
          Hei hei! Astăzi vreau să vă vorbesc despre echipamentele industriale. Pentru cei care lucrează în construcții sau au o firmă în domeniu, cu siguranță informațiile din acest articol vă vor fi cu adevărat utile. Marca de produse Prolift, reprezentată prin S.C. FORUM INDUSTRY S.R.L. , este cea mai completă marcă din țara noastră, România, în domeniul produselor și sistemelor pentru ridicare. Produsele comercializate de aceștia sunt certificate pentru a fi folosite atât în sectorul maritim, cât și în construcțiile civile sau industriale.

          Printre produsele comercializate de aceștia, putem menționa : palane manuale, electrice sau pneumatice, chingi textile și accesorii pentu chingi, cabluri de tracțiune și accesorii pentru cabluri, lanțuri și accesorii pentru lanțuri, scripeți, șnururi, frânghii, parâme, clești pentru manipulat tabla, țeava, butoaie sau cale ferată, winch-uri, tirfoare, cricuri, magneți, cântare digitale, transpaleți, cărucioare de sarcină, grinzi de ridicare și macarale, etc.

           Această frmă de echipamente industriale își propune să asigure clienților produse și servicii de cea mai înaltă calitate, în conformitate atât cu dorințele acestora, cât și cu reglementările aplicabile și cerințele legale.

            Unul dintre produsele oferite este magnetul permanent. În imaginea de mai jos avem un model disponibil pe site. Magnetul se folosește la ridicarea și manevrarea tablelor sau pieselor cilindrice din materiale feroase. Ca și caracteristici, putem aminti : costuri de operare scăzute, nivel ridicat de siguranță și fiabilitate, capacitate mare de ridicare, chiar dacă există jocuri sau întrefier între magnet și suprafața sarcinii mai mici de 0,5 mm.

Magnet permanent tip PRO-ML

                Dintre serviciile oferite de această firmă, ar trebui să precizăm: testarea de lanțuri, de cabluri, de chingi și de parâme, manșonare ( sau sterilizare ) cabluri metalice; montare, reparare, întreținere și revizie instalații de ridicat. Referitor la testarea de lanțuri, de cabluri, de chingi și de parâme, modalitățile oferite de aceștia sunt : testări distructive sau nedistructive ale cablurilor de tracțiune, ale lanțurilor de sarcină, ale chingilor textile sau ale parâmelor navale, precum și a diverselor accesorii precum cârlige, chei tachelaj, papuci de cablu. Astfel de testări au loc în depozitul central din Constanța, grație instalării aici a unui banc care să poată permite astfel de proceduri.

Ați apela la serviciile acestora?You may also like