Cazare in Romania prin Booking Expert

0 Comments
             Nu știu ce părere aveți voi sau cum vă simțiți, însă eu încă tânjesc după vacanța ideală! Acest sentiment s-a accentuat în ultimul timp, având în vedere schimbările majore prin care am trecut în ultimul timp : susținerea examenului Cambridge, a examenului pentru școala de șoferi, participarea la faza națională la olimpiada de istorie, Bacalaureatul, admiterea la facultate, plus câteva chestii personale. Simt nevoia acută de a mă relaxa, de a mă revigora!

             Trebuie să admitem că țara noastră e „o comoară” . Avem potențial turistic, avem multe atracții de orice fel, iar peisajele sunt mirifice! Consider că acestea ar trebui promovate mult mai mult, iar site-ul pe care abia l-am descoperit, Booking Expert, asta își propune. 

             Poate majoritatea dintre voi își dorește să plece în străinătate. Știu că mulți preferă să plece la bulgari, mai ales în sezonul estival, însă eu nu prea înțeleg asta. Adică, și noi tot la malul Mării Negre ne aflăm, iar stațiunile precum Mamaia oferă servicii bune. Prin intermediul acestui site, puteți alege cel mai bun loc pentru a vă caza, în funcție de preferințele voastre. 

alt="Cazare Mamaia Bookingexpert"

            Ceea ce m-a uimit la această agenție este numărul localităților dintre care pot alege. Este o colecție impresionantă cu propuneri de locuri numai bune de vizitat și cred că sunt din fiecare județ! Vi se recomandă locuri atât în zonele montane, cât și pe litoralul românesc. Atracțiile turistice principale recomandate de aceștia sunt : Sinaia, Mamaia, Crucea Caraiman, Munții Apuseni, Parcul Național Bucegi și Cheile Bicazului. Dintre cele recomandate de ei, eu aș alege Cheile Bicazului. Ca și atracții, putem aminti puncte de belvedere, peisaje mirifice, toate acestea regăsite în stațiunea Lacul Roșu, Suhardul Mic, Masivul Ghilcoș, Avenul Licaș, Cheile Șugăului, Cheile Duruitoare, Cheile Bicajelului, Piatra Singuratică și Poiana Albă - Hășmașul Mare. Pe site sunt detaliate toate aceste puncte turistice pe scurt și vi se oferă referințe pentru cazare. 

            O altă opțiune ar fi Sinaia. Sinaia are, pe lângă atracții turistice, și o importanță turistică majoră. Legat de acest loc îi putem aminti pe Ferdinand I, Regina Maria, Carol I. Ca și repere turistice ni se recomandă Castelul Peleș, Pelișorul, Mănăstirea Sinaia, Cazinoul Sinaia, dar și Casa Memorială „George Enescu” și vila lui Nicolae Iorga.

Voi unde doriți să vă petreceți următoarea vacanță? Ați alege o stațiune din țara noastră?You may also like