Cauti ferestre lemn stratificat ?

0 Comments
            Hei hei! De câțiva ani încoace ai mei au început să facă modificări în locuința noastră. Pentru că activitatea lor nu le permite să se ocupe de tot ce este necesar într-un singur sezon, am recurs la soluția de a ne ocupa în fiecare an de câte o problemă, în funcție de nevoile de atunci. Probabil sunt și persoane printre voi care procedează în acest mod, sau poate unii dintre voi își construiesc o casă nouă, sau aveți asta în plan. Când vine vorba de renovări, de construcții, un aspect important îl reprezintă tâmplăria. În cazul în care nu știați, tâmplăria este răspunzătoare în cea mai mare parte de confortul termic și fonic dintr-o locuință. Trebuie să alegem sistemul de tâmplărie astfel încât avantajele să fie multiple.

            HOLZERtehnic este o societate românească, producătoare de tâmplărie din lemn stratificat. Este o firmă cu o vastă și bogată experiență în acest domeniu, al tâmplăriei. Prioritare pentru reprezentanții firmei sunt satisfacerea cerințelor clienților, oferirea de produse de înaltă calitate. Ei lucrează în domeniul tâmplăriei din lemn triplustratificat cu geam termopan, folosind tehnologia germană. Ceea ce a influențat major acumularea vastei experiențe de care am amintit mai sus se datorează multitudinii și diversității de proiecte realizate în decursul timpului.

            Pe site-ul acestei societăți românești - HOLZERtehnic, veți găsi produse precum : uși de interior, uși de exterior, ferestre sau scări lemn de interior. Referitor la ferestre, aceștia oferă clienților ferestre din lemn stratificat cu geam termoizolator. Lemnul folosit este calitativ, uscat, având umiditatea de 8-12%. Lemnul folosit este din esențe de molid, pin, eucalipt, meranti sau stejar. Lemnul folosit este îmbinat cu adezivi clasa D3-D4. În procesul de producție, îmbinarea tocurilor și cercevelelor se face cu adezivii mai sus menționați, dar și cu poliuretan. Mai jos puteți observa o poză în care ferestrele sunt de la această societate românească :

Ferestre lemn stratificat Holzertehnic.ro


             Când vine vorba despre ușile de interior, acestea sunt confecționate din lemn masiv stratificat. Tocul este prevăzut cu garnitură și pervazuri pe două părți, reglabile. De asemenea, balamalele cu reglaj 3D permit o fixare perfectă a ușilor. Puteți alege uși cu deschidere oscilantă sau glisantă.

 Ce părere aveți? Ați apela la serviciile acestora?


You may also like