Cauti cazare sau apartamente Iasi ?

0 Comments
              Hei hei! Acum că examenul de Bacalaureat a trecut de mult timp, la fel și admiterea, sunt sigură că mulți studenți care nu doresc/nu vor primi loc de cazare în căminele studențești caută alte soluții alternative pentru a locui pe perioada studenției. Spre exemplu, eu voi sta în București din toamnă, însă mă gândesc să merg în Iași deoarece vreau să particip la câteva seminarii și cursuri de machiaj acolo. De aceea, am început să caut soluții, locuri pentru cazare avantajoase în această locație, iar în calea mea a apărut Pentaiasi.ro 

               Penta Rezidential este un ansamblu de locuințe situat în partea de SE a orașului Iași. Complexul rezidențial este alcătuit din 5 blocuri, cu 230 de apartamente. Aici aveți locuri de parcare subterane, zonă comercială cu magazin alimentar, loc de joacă pentru copii și pază privată la intrarea în complex.

               Acest complex rezidențial, Penta Rezidential, pune la dispoziția viitorilor clienți/chiriași apartamente cu o cameră, apartamente cu 2 camere sau chiar apartamente cu 3 camere. Până acum totul sună bine, dar oare ce facilități ne sunt oferite în cadrul acestui complex, pe lângă tot ce am menționat până acum? Trebuie să stiți că aceștia oferă camere dotate cu diverse obiecte casnice și alte facilități, precum : aer condiționat preinstalat, centrală termică individuală, prize, conexiune TV, telefon, conexiune pentru mașina de spălat rufe în baie și apometre. Există cablare și pentru internet, însă proprietarul trebuie să încheie contract cu furnizorii acestor servicii. 

                De asemenea, și în materie de finisaje vi se oferă dotări de înaltă calitate, deoarece deținătorii complexului sunt foarte atenți la nevoile clienților și doresc să le satisfacă. Toate apartamentele sunt izolate termic și fonic prin : tâmplărie PVC și geam termopan, zidărie din BCA, rigips cu vată minerală. Între apartamente, izolarea fonică este realizată prin zidăria BCA.   

Cam așa arată un apartament cu o cameră din acest complex :
Proiecte rezidentiale Iasi - Pentaiasi.ro

Ați apela la serviciile acestora?
 
             


You may also like