Weavgo - Ai aflat de unealta inovativa?

0 Comments
         Hei hei! Când vine vorba de aspectul fizic, noi - femeile, apelăm la diverse trucuri pentru a ne evidenția trăsăturile : ne alegem hainele în funcție de construcția corpului, ne îngrijim unghiile ( fie că le îngrijim pe ale noastre sau optăm pentru unghiile false ), apelăm la diverse tratamente corporale sau faciale, ne machiem sau ne schimbăm culoarea părului. Când vine vorba de aranjarea podoabei capilare, putem fie doar să ne schimbăm tunsoarea, fie să ne schimbăm culoarea părului. Sau, de ce nu, ambele?! Chiar și așa, nu trebuie să uităm de îngrijirea corespunzătoare a părului, iar dacă e vorba și de o decolorare, cu atât mai mult trebuie să ne hidratăm părul.

          Dar cum putem proceda dacă nu dorim să ne vopsim în totalitate, ci doar să ne facem câteva șuvițe? Ce ați spune dacă am realiza un joc de lumini și umbre, dacă îi pot spune așa, prin care să realizăm o schimbare subtilă? Nu ar fi și mai bine dacă am avea un mic ajutor pentru a facilita procesul schimbării?

          O inovație în acest sens este Weavgo, un instrument proaspăt apărut pe piață care ne permite o împărțire exactă a șuvițelor de păr. În funcție de preferințe, puteți alege să despărțiți părul în mai multe sau mai puține șuvițe, în funcție de grosimea aleasă. Producătorii promit manevrarea ușoară a acestui instrument și obținerea unor rezultate mulțumitoare, dacă nu profesionale. Așa arată instrumentul :Cum a apărut acest concept? Christof Prinz, un hair-stilist de succes, din dorința de a își face clienții mulțumiți de fiecare dată și în încercarea de a obține același look perfect, de a ajunge la același rezultat și a doua oară, când se reîntoarce clientul satisfăcut și își dorește același look, a realizat că nu există un instrument care să îi rezolve problema și să îl ajute să obțină rezultatele mulțumitoare de prima dată. Christof Prinz a refuzat să accepte această situație și s-a reorientat, așa că s-a gândit să creeze propria unealtă care i-ar facilita munca, pe de-o parte, iar pe de altă parte i-ar mulțumi pe clienți. Așa a apărut Weavgo, instrumentul care revoluționează acest domeniu.

Vă tentează acest produs? Ei bine, trebuie să știți că îl găsiți disponibil pe site-ul oficial. Livrează și în străinătate, iar ceea ce e bine pentru noi este că firma are sediul în Germania, deci face parte din spațiul UE, iar coletul ar trebui să ajungă repede, fără probleme. :)

Ce spuneți, ați folosi un astfel de produs? M-ar interesa în mod special părerea hair-stilist-ilor, dar nu numai. :) 
Credeți că v-ar ușura munca?You may also like