Te-ai apucat de renovari?

0 Comments
            Hei hei! De câțiva ani încoace ai mei au început să facă modificări în locuința noastră. Pentru că activitatea lor nu le permite să se ocupe de tot ce este necesar într-un singur sezon, am recurs la soluția de a ne ocupa în fiecare an de câte o problemă, în funcție de nevoile de atunci. Probabil sunt și persoane printre voi care procedează în acest mod, sau poate unii dintre voi își construiesc o casă nouă, sau aveți asta în plan. Când vine vorba de construcții, trebuie să avem în vedere mai multe aspecte : fundația, articolele de tâmplărie, finisajul. Astăzi mă voi referi la uși.

            Dacă sunteți în căutarea ușilor, eu vă recomand site-ul Uși Bune. Acest magazin online comercializează uși de înaltă calitate, din producția proprie. Aceștia execută la comandă o gamă variată de uși din lemn de interior, din lemn stratificat, furniruite cu furnir natural, dar și scări interioare și balustrade din lemn. Această societate folosește materie primă de înaltă calitate pentru producerea produselor. Ușile din lemn stratificat, cadrul ușilor, traversele acestora, tocul ușilor furniruite și elementele pentru scările interioare sunt executate din lemn uscat în uscătoare specializate. Acest magazin și producător de uși le pun la dispoziție clienților următoarele esențe : ușile de interior din lemn stratificat sunt realizate din tei sau stejar, ușile de exterior din lemn stratificat sunt realizate din brad sau stejar, scările interioare și balustradele din lemn sunt realizate din fag, stejar sau frasin iar, nu în ultimul rând, ușile furniruite sunt realizate din furnir natural din stejar, mahon, nuc sau wenge.

            Un lucru bun de știut este faptul că societatea are sediul în București și îi puteți contacta atât pe email, cât și telefonic. 

            Cum am spus mai sus, ei pot executa o gamă variată de uși. Un exemplu de ușă disponibilă pe site este acesta :

Usi interior

Prețul ușilor diferă în funcție de materialul din care sunt confecționate. Spre exemplu, ușile de interior din lemn de tei costă 920 lei, iar ușile de interior din lemn de stejar costă 1120 lei. Prețurile includ foaia de ușă, tocul și balamalele. Prețurile nu includ mânerele, sticla, montajul, pervazele și căptușelile. 

Ce părere aveți? Ați apela la serviciile acestora?You may also like