Cauti cumva terminale mobile?

0 Comments
             Hei hei! Cu siguranță se află printre voi și pasionați de tehnologie, de aceea am hotărât ca astăzi să vă prezint terminale mobile. Ca să fiu mai explicită, un terminal mobil, numit și mobile data terminal sau mobile digital computer, este un dispozitiv computerizat utilizat de taximetriști, vehiculele utilizate de firmele de curierat, vehiculele destinate intervențiilor de urgență, precum mașinile de poliție, cu scopul de a facilita comunicarea dintre aceștia și biroul central de dispecerat. În componența terminalului mobil se află un ecran, o tastatură sau un keypad. În plus, acesta poate fi conectat la diverse dispozitive periferice.

             La noi în România nu știu cât de variată este piața terminalelor mobile, însă cu siguranță știu unul dintre magazinele cunoscute care se ocupă cu vânzarea acestor produse. ID Mag este singurul magazin online destinat pieței de mobilitate din România care comercializează aplicații, produse și servicii de la cei mai importanți furnizori de tehnologie la nivel internațional. Aceștia își propun să satisfacă toate nevoile și cerințele clienților, de aceea integrează un concept unic la nivelul pieței de mobilitate menit să simplifice procesele de căutare, de informare, de documentare, de implementare, de training, de mentenanță și de suport aferente și să ofere multiple alternative de achiziție la cel mai avantajos preț. Ceea ce este cu siguranță de mare ajutor firmelor la început de drum ( și nu numai ) este faptul că acest magazin vă oferă posibilitatea de a achiziționa orice tip de echipament pe baza unei taxe lunare de folosință. De asemenea, puteți achiziționa echipamente de calitate, la un preț foarte bun, dar second hand. Livrarea comenzilor se face în 24h, iar dacă comanda dvs este de cel puțin 1000 euro, costul de transport este gratuit.

            În categoria de produse terminale mobile, puteți găsi următoarele : PDA robuste, terminale portabile, terminale wearable, terminale montabile pe vehicule, tablete robuste și notebook-uri robuste. Îmi place faptul că acestea au și dotări care mai de care mai utile. 

Acesta are sistem Windows, Wifi, Bluetooth. Acesta este un terminal mobil wearable și are funcționalități de voce precum recunoașterea vocii, motoare text-voce. 

Acesta are sistem Windows, Wifi, Bluetooth, USB. Este proiectat pentru primire, reaprovizionare, depozitare, culegere, împachetare, trimitere, ș.a. .  

Considerați că sunt utile aceste terminale?


You may also like