Review : Pensula pentru aplicarea blush-ului BrushArt Face

0 Comments
         Hei hei! Cred că nu mai este un secret faptul că eu sunt dependentă de produse de machiaj și că investesc mereu în acestea. Întotdeauna mi-a plăcut să experimentez, să încerc produse noi și chiar dacă am găsit ceva bun pentru mine, mereu vreau să găsesc ceva și mai bun! Păcătuiesc cel mai mult când vine vorba de farduri, însă nici când e vorba de pensule nu mă las mai prejos. De fapt, pot spune că niciodată nu mi-a părut rău când am cumpărat pensule noi deoarece consider că e bine să am mai multe, de același fel, pentru că le pot folosi prin rotație. Consider că acest lucru este foarte important, pentru că astfel pot fi atentă la igienă, în special când am mai multe cliente la machiat. Dacă ar fi să analizez asta, pot spune că mă orientez cel mai mult spre pensule pentru față deoarece aplic întotdeauna fondul de ten cu acestea, nu cu degetele și vreau mereu să asigur igiena totală. Bineînțeles, în acest caz sunt indispensabile și produsele pentru dezinfectat, dar e mai bine să am o pensulă perfect curată la îndemână decât să stau să pulverizez dezinfectant, să șterg pensula cu un prosop curat și să pierd astfel timp prețios. 

          Cea mai recentă comandă a fost plasată pe Aoro și, bineînțeles, am achiziționat și o nouă pensulă. Este vorba despre pensula plată pentru aplicarea fardului de obraz de la BrushArt Face. 


Sinceră să fiu, este prima pensulă pe care o am de la acest brand - BrushArt. 
Pensula este destinată aplicării blush-ului (fardului de obraz), însă eu am folosit-o 
 pentru aplicarea fondului de ten. Eu lucrez mai ușor cu o pensulă mai micuță atunci când aplic fond de ten pentru că am un control mult mai mare și pot aplica produsul așa cum trebuie și în zonele precum : nas, sub ochi. De altfel, nu spune nimeni că trebuie să folosim pensula doar pentru un anumit lucru. Și în cazul altor pensule procedez la fel, indiferent că e pentru blending, pentru aplicarea tușului sau a fardului. În plus, eu sunt obișnuită să folosesc o pensulă cu perii dispuși oblic pentru a aplica blush-ul. Perii acestei pensule sunt foarte moi. În timpul aplicării nu am întâmpinat nicio problemă, precum căderea perilor, etc. Sunt curioasă cum se va comporta când o voi spăla cu șampon și apă, însă nu cred că voi avea mari surprize. Perii sunt dispuși egal. Lungimea pensulei este de aproximativ 18 cm, iar diametrul este de aproximativ 3 cm. Pensula este, așadar, destul de calitativă. Mânerul este ergonomic și permite o aplicare foarte ușoară a fardului de obraz sau a fondului de ten. Cu acest tip de pensulă mereu se va obține un efect mult mai natural, însă trebuie să aveți grijă și la cantitatea de produs folosită.
Nu în ultimul rând, raportul calitate-preț este excelent! Această pensulă costă doar 10 lei!


Aplicați fardul de obraz pe pensulă, apoi aplicați pe obraz cu mișcări ușoare. 
Mișcările pornesc de la baza nasului către pomeți, apoi aplicați urmând linia arcului, de la pomeți către tâmple.


Preț : 10 lei
Găsiți această pensulă pe site-ul Aoro.

Voi ați folosit pensule de la acest brand? Ce părere aveți despre ele?


You may also like