Pasionat de pariuri sportive?

0 Comments
              Hei hei! În ziua de astăzi sunt atâtea metode prin care poți câștiga un ban cinstit, fie că investești foarte mult sau doar o sumă modică. Una dintre metode ar fi prin pariurile sportive. Această metodă are o serie de avantaje, precum câștiguri constante, dar cu un profit mai micuț și nu este vreo schemă piramidală.

Clasamente fotbal Betindex


              Cum definim această noțiune? Pariurile sportive sunt o activitate de prezicere a rezultatelor sportive prin punerea unei mize pe eventualul rezultat al unui eveniment sportiv, precum fotbalul. În multe țări din Europa, această activitate este reglementată, ceea ce este spre beneficiul amatorilor de pariuri. În acest domeniu, cota este un indice al unei oferte dintr-un eveniment sportiv și este reprezentat printr-un număr care face corespondența dintre posibilul câștig și miza pariată. Cotele de pariuri sunt stabilite de casele de pariuri.

              La rândul lor, pariurile sunt împărțite după anumite criterii. Mai jos aveți tipurile de pariuri :

* Pariurile live : sunt puse în perioada de desfășurare efectivă a evenimentului. Acest tip de pariu este disponibil doar la câteva case de pariuri din lume.

* Pariurile clasice : se pot pune doar înaintea începerii evenimentului. Aceste tipuri de pariuri se pot plasa fie la o casă de pariuri online, cum este Betindex, fie la agenții de pariuri unde se plătește cu bani cash, primindu-se în schimb un tichet cu pariul ales. Principalul avantaj la aceste tipuri de pariuri este reprezentat de prisma mizei maxime ce se poate pune pe un pariu simplu.

* Pariurile directe : sunt acele pariuri prin care se alege câștigătorul partidei sau egalitatea la încheierea timpului regulamentar de joc. Fiecare casă de pariuri își definește timpul regulamentar de joc pentru diferite sporturi conform unor reguli proprii.

Mai sunt și alte tipuri de pariuri, precum : pariuri cu handicap, pariuri de total, pariuri cu valoare.
De asemenea, biletele pot fi simple sau multiple. Acestea pot fi jucate în sistem predefinit sau combinat.
Un lucru bine de știut este că un bilet combinat iese câștigător atunci când toate pariurile conținute pe acel bilet sunt câștigătoare. Aceste tipuri de pariuri combinate se folosesc atunci când se urmărește un câștig mare cu o sumă relativ mică investită.

Ce părere aveți despre pariurile sportive?
Ați alege pariurile ca o metodă de a câștiga ceva bănuți?


You may also like