In cautare de anvelope?

0 Comments
           Hei hei! Pentru că se află printre voi și șoferițe - sau chiar șoferi, cine știe, m-am gândit să vă vorbesc astăzi despre mașini. Sinceră să fiu, când eram foooarte mică știam toate siglele mașinilor și le identificam cu ușurință, iar de prin școala generală am început să aflu mult mai multe despre mașini, mai ales din punct de vedere mecanic, pentru că tatăl meu mereu mă ruga să căutăm pe diverse site-uri mașini, iar cum eu sunt o fire curioasă, mereu întrebam despre tot ce mi se părea mie că ar putea fi interesant și mi-ar folosi cumva pe viitor. 

           Anvelopex este un magazin online destinat șoferilor și deținătorilor de mașini. Este cel mai mare magazin online de anvelope. Acest retailer de anvelope comercializează anvelope de vară, de iarnă, all season, de tracțiune sau direcție. Mărcile disponibile sunt : Barum, BF Goodrich, Bridgestone, Continental, Debica, Dunlop, Firestone, Fulda, General, Goodyear, Hankook, Kleber, Kumho, Michelin, Pirelli, Sava, Tigar, Uniroyal, Yokohama. De asemea, acestea sunt sortate și în funcție de marca mașinii pe care o dețineti. Astfel, veți găsi anvelope recomandate pentru mărci precum Alfa Romeo, BMW, Bugatti, Cadillac, Chrysler, Corvette, Ferrari, Infiniti, Acura, Aston Martin, Bentley, Dacia, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Isuzu, Iveco, Jeep, Kia, Jaguar, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Toyota, Volvo etc. Pe acest site puteți beneficia de transport gratuit dacă comandați minim 4 anvelope. Prețul anvelopelor include TVA și taxă pe ecovaloare. De asemenea, anvelopele sunt noi și beneficiază de garanție de doi ani. Sună bine?

            Anvelopele comercializate de aceștia sunt foarte calitative și sunt disponibile de la mai multe branduri, la prețuri avantajoase.

            O alegere inspirată o reprezintă anvelopele Kelly Winter ST. Sunt anvelope de iarnă, iar acestea au dimensiuni de 155/70/R13. Au indice de greutate 75 (387 kg) și indice de viteză T ( 190 km/h). Prețul este de 149 lei.


Anvelope Iarna

O altă alegere ideală, dar pentru vară, o reprezintă anvelopele Kenex CP661. Au dimensiuni de 195/55/R15. Anvelopele au indice de greutate 85 (515 kg ) și indice de viteză V (240 km/h) .

Anvelope VaraAți comandat până acum anvelope de aici? Ce părere aveți despre ele?You may also like